Stinger LOGO
     -    tilbehør

Stinger Select SSCAP5M - kondensator 5F Digitalt display carbon look Stinger Select SSCAP5M - kondensator 5F Digitalt display carbon look Stinger Select SSCAP5M - kondensator 5F Digitalt display carbon look Stinger Select SSCAP5M - kondensator 5F Digitalt display carbon look

Stinger Select SSCAP5M - kondensator 5F

Digitalt display carbon look

Varenr: 2006309
Alt. varenr: SSCAP5M
2 200,-
-+
3 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Stinger Select SSCAP5M – kondensator 5 Farad


Med en Stinger Select kondensator installert i bilstereo systemet har du kraft reservene sultne forsterkere trenger. Når systemspenningen faller, går dette ut over lydkvaliteten og utgangseffekten. SS kondensatoren stabiliserer driftsspenningen i systemet og øker prestasjonen til forsterkerne. SSCAP5m er utstyrt med et digitalt display som viser deg systemstatus for full kontroll. Med kondensator installert i systemet får du bedre dynamikk i lyden som igjen oppleves som klarere og renere lyd prestasjon. SSCAP5m er god for systemer opp til 5000 Watt.

  • Digitalt display
  • Karbonfiber omslag
  • Satin utførelse på terminaler
  • OPP til 5000W system
  • 5 Farad


 

Tekniske råd.

Lad alltid opp en strømkondensator før bruk! Benytt gjerne en 10W halogen pære i serie på plusskabel for å lade opp kondensatoren. Lyspæren fungerer da som strømbegrenser og sørger for at du ungår sjokkoppladning. Når lyspæra har sluttet å lyse, er kondensator oppladet og klar til bruk.

Aldri utfør sjokkopplading av kondensatorer, da dette skader kapasiteten til kondensator og lager sveise merker på terminaler/kabler i det du kobler kondensator til strøm.

Skal kondensator ut av system anbefaler vi at du tømmer den for strøm. Dette kan du gjøre ved å ta samme lyspære du brukte til å lade kondensatoren opp med, men nå kobler du den i parallell med terminalene slik at kondensatoren fungerer som et batteri. Når pæra er slukket, er kondensator tom!

Er du usikker, tar du kontakt med din selger for teknisk support.

Teknisk info


Support
18919
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.