17063 17063 17063 17063 17063 17063 17063 17063

Alpine X902D-G7 - hovedenhet VW Golf 7

Premium Navigasjo og Multimedia

Varenr: 2005693
Alt. varenr: X902D-G7
27 830,-
-+
1 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Alpine X902D-G7 – 9-tommer Navigasjonssystem med Apple CarPlay og Android Auto støtte til Volkswagen Golf 7

Høyoppløselig 9-tommer berørings skjerm

Høyoppløselig 9-tommer berørings skjerm

Forvandle ditt dashbord om til en kino følelse! Dette Alpine systemet har en høyoppløst 9-tommer berørings skjerm som er den største skjermen tilgjengelig til Volkswagen Golf 7. Skjermen  er mer enn dobbel så stor i forhold til de enkle 5-tommer systemene levert med mange import biler. Denne klare og oversiktlige skjermen passer perfekt i dashbordet –  må se for å tro opplevelse.
 

Rattkontroll knapper

Rattkontroll knapper

Dette Alpine systemet er koblet til knappene på rattet. Det betyr at du ikke mister denne praktiske funksjonen ved oppgradering til Alpine. Ivareta full kontroll på funksjoner som volum, spor frem/bakover, telefon og andre funksjoner. Du kan til og med aktivere Siri tale kontroll rett fra rattet om en iPhone er koblet til systemet.
 

 Fører informasjons display

Fører informasjons display

Alpine systemet kommuniserer med det lille displayet i instrument panelet og viser informasjon som sang tittel, artist info, innringer navn, navigasjons piler mm.
 

Parkeringssensorer

Parkeringssensorer

Er bilen utstyrt med originale parkeringssensorer er denne praktiske egenskapen ivaretatt ved oppgradering til Alpine. Sensorene kobles til systemet og viser avstand i et flott grafisk grensesnitt.
 

Parkeringssensorer

Ryggekamera

Ryggekamera

Har din Golf 7 originalt ryggekamera installert, kobles dette også til Alpine systemet. Kamera aktiveres da automatisk når bilen settes i revers. Om bilen ikke har originalt ryggekamera, anbefaler vi å oppgradere med denne praktiske egenskapen.
 

Informasjon fra bilen.

Informasjon fra bilen.

Alpine systemet er kompatibelt med elektronikksystemet til Golf 7. Bil innstillinger og informasjon som turbotrykk er vist på 9-tommer Alpine skjermen.
 

Kompatibel med Dynaudio lyd system

Kompatibel med Dynaudio lyd system.

Alpine systemet er kan brukes sammen med det originale Dynaudio lydsystemet. Du vil trenge en APF-H100DY adapter som kobler Alpine enheten til Dynaudio forsterkeren.
 

Oppstartsbilde

Oppstartsbilde

Alpine har 4 basis oppstartsbilder (Golf, GTI, GTD og R), men det er også enkelt å lage ditt eget bilde og laste det inn i systemet.
 

 Klimaanlegg visning

Klimaanlegg visning

X902D-G7 gir deg en visuell visning av temperatur på fører og passasjer side, AC status, nivå på varme i sete, luftstrøm valg mm. Visningen vises automatisk ved endringer av innstillinger i 5 sekund .
 

Trådløs ladekonsoll

Trådløs ladekonsoll (ekstrautstyr)

Utstyr din Golf med en trådløs ladekonsoll (KCE-G7QI) til mobil. Den lille gummi platen passer perfekt ned i lommen foran girspaken i Golf 7 og gir QI kompatible enheter induktiv ladning. KCE-G7QI kan også benyttes i Golf 7 selv om du ikke bytter ut radio.
 

Teknisk info

Produktinformasjon

Varegruppe Bilstereo


Tilbehør
Nylig viste produkter
Alternativer
Support
17063
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.