17880 17880 17880 17880

Anywave SRT18 smart radio 5 stk

Kampanje med antenne inkludert

Varenr: 2005966
Alt. varenr: SRT18 m/ant
16 473,-
-+
12 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Anywave SRT18 - Smart radio, antenne inkl.

Norsk produsert og utviklet smart radio som lar deg bruke radioen i bilen på den måten du var vant til!

 Pakken inneholder 5 stk SRT18, samt antenner inkludert i prisen.

ANYWAVE SMART RADIO TECHNOLOGY

Digitalisering av radio ble gjennomført i 2017 i Norge. Med en betydelig økning i antall kanalvalg, samt et potensielt bedre lydbilde, har befolkningen nå fått tilgang til 30 landsdekkende digitale kanaler. Mulighetene har blitt mangedoblet når det gjelder tilgang på radiokanaler, men utfordringene har samtidig stått i kø når det gjelder installasjon og brukervennlighet. Det har vært en økende etterspørsel etter en løsning som ikke endrer eksisterende betjening i bilens instrumentpanel, og som samtidig ivaretar estetikken.

 

 

EN HELINTEGRERT LØSNING FOR BILEIERE MED ANALOG BILRADIO

For å møte dagens krav, med hensyn til både estetikk og lydbilde har Anywave utviklet en helintegrert løsning som fungerer optimalt, uavhengig av bilmerke. Helt siden digitaliseringen ble innført har det vært vanskelig å få tak i en løsning som tilfredsstiller de høye kravene til både kvalitet og estetikk.

Vårt produkt inviterer til førsteklasses kvalitet gjennom en innovativ løsning. Vi har vært kompromissløse under utviklingen av den unike programvaren helt fra starten av. Nå kan vi endelig tilby en bilradioopplevelse med full tilgang, kun med ett knappetrykk. Legg inn FM, DAB, DAB+ eller Internettradio i bilens eksisterende analoge bilradio, på de kanalvalgene du selv ønsker. Fokus på funksjonalitet har vært det bærende element gjennom hele utviklingsfasen. Det er derfor med stolthet vi nå kan presentere et nytt produkt som tilfredsstiller brukernes krav, uavhengig av hvilken analog bilradio som skal oppgraderes. Anywave Smart Radio Technology gir uendelige bruksmuligheter og vi kan allerede i dag tilby et produkt som fungerer for alle bilmerker.

 

KAN INSTALLERES I ALLE BILMERKER, UTEN Å TILFØRE SKJEMMENDE INTERIØRELEMENTER

Anywave er et helintegrert system, som tilbyr fremtidens løsninger allerede i dag. Med en generisk løsning, som ikke trenger noen form for spesialtilpasning, legger systemet til rette for en optimal brukervennlighet. Eksisterende betjening som allerede er installert i bilens cockpit, og som er ment å operere bilradioen, blir automatisk tilkoblet det nye systemet. Enkel betjening bidrar dermed til økt fokus på trafikale forhold, samtidig som lytteropplevelsen er skreddersydd for den enkelte bruker.

 

KLARGJORT FOR FREMTIDEN

Med fokus på etterspørsel og behov for et utvidet bruksområde vil det i tiden fremover blir lansert en rekke tilleggsfunksjoner. Produktet fungerer som en multiadapter, som blir installert skjult bak bilens eksisterende konsoll. Systemet kobles opp mot eksisterende antennekabel, og selve monteringen gjennomføres hos autorisert forhandler.

 


INNOVATIV OG MILJØVENNLIG PRODUKSJONSLINJE

Anywave Smart Radio Technology er en kortreist, miljøvennlig, estetisk og trafikksikker digitalradioadapter. Under utviklingen av det revolusjonerende produktet har det vært fokus på ulike kriterier for å kunne tilby et best mulig produkt. Selskapet har derfor hatt som mål å kunne presentere en løsning som både utvikles og produseres i Norge.

I tillegg til å være miljøvennlig har Anywave dermed hatt kontroll i alle ledd under utviklingsfasen. Prisnivået er, til tross for den kortreiste produktutviklingen, svært konkurransedyktig. Enkel installasjon og brukervennlighet har vært avgjørende faktorer under de ulike fasene, og innovasjon har vært det bærende element under hele prosessen. Selskapet har derfor kontinuerlig fokus på utvikling av nye områder som kan tilføre programvaren merverdi, ikke minst når det gjelder internettradio.

Dagens produkt er bare begynnelsen på en helt ny måte å tenke utvikling av bilradioadapter. Når løsningen i tillegg bidrar til økt trafikksikkerhet, i forhold til tilsvarende produkter som er tilgjengelig på markedet, har Anywave maktet å innfri kravene som både kunden og trafikkmyndighetene etterspør.


 


Kvalitets vindusantenne

På dette produktnummeret følger vindusantennen 2004138 fra ACX med!

Teknisk info

Produktinformasjon

Varegruppe Bilstereo


Support
17880
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.