21284 21284 21284 21284 21284 21284 21284

Alpine SPC-D84AT6-R basspakke

m/DSP forsterker til VW T6/6.1

Varenr: 2007107
Alt. varenr: SPC-D84AT6-R
7 495,-
-+
3 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Alpine SPC-D84AT6-R basspakke

«Plug and Play» lyd oppgradering til Volkswagen T6 / T6.1

 

Oppgrader lyden i din Volkswagen T6.1 / T6 med denne spesialtilpassede «Adventure Audio» pakken fra Alpine! SPC-D84AT6-R basspakken består av en tilpasset basskasse med en kraftig 8-tommer subwoofer, samt en 550watt ferdig programmert DSP forsterker, perfekt satt opp for optimal lyd gjengivelse i en Volkswagen T6 / T6.1. I tillegg er systemet enkelt integrert med original radio med spesialtilpassede koblinger på kabler i begge ender. Basskassen i systemet er laget i MDF trukket med filt og skal plasseres under sete. (passer også i California Camping biler med roterbare seter)

 

Notat:

SPC-D84AT6-R systemet passer i biler hvor en ettermarkeds radio blir brukt i Volkswagen T6.1 / T6. Om du skal beholde den ORIGINALE VW radioen, vennligst velg SPC-D84AT6.

Konsertfølelsen

Konsertfølelsen

Om du allerede har fått installert høyttalersystemet i Alpine Adventure Audio i din Volkswagen T6.1 / T6, setter denne pakken prikken over «I». Mer dynamikk, volum, bass og et enda bedre lydbilde riktig tidskorrigert. Nyt favoritt musikken din med konsertfølelsen fra første rad med Alpine Adventure Audio.
 

Mer kraft, mer dynamikk

Mer kraft, mer dynamikk

En Alpine 550watt kraftig DSP forsterker tilfører systemet mer kraft og dynamikk til hele lydsystemet. Forsterkeren er ferdig programmert til bilens lyd karaktestikk, men kan videre justeres av radioens innstillinger.
 

Kraftig bass oppgradering

Kraftig bass oppgradering

Nyt god kraftfull dyp bass fra en 180watt subwoofer, som får lyden fra din favoritt musikk til å nå «kjelleren». Kassens subwoofer har 2 spoler og passer under sete på din T6 / T6.1. Den er også kompatibel med de roterende setene i California versjonen av bilen. (for Caravelle med dobbelt passasjer sete, passer kassen under fører stolen)
 

Rask og enkel installasjon (RCA)

Enkel og rask installasjon

Alle nødvendige kabler og braketter følger med i pakken for rask og sikker installasjon av system. Denne versjonen av pakken er ment brukt sammen med en ettermarkeds radio og har en «Plug and Play» tilpasset kabelstamme til denne. Er pakken tenkt brukt med den originale Volkswagen radioen, må du benytte SPC-D84AT6 (uten "R")

Teknisk info

Produktinformasjon

Varegruppe Bilstereo


Support
21284
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.