Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Perfect FIT - permium pakkeløsninger

Alpine - The Perfect F.I.T 8-tommer – større er bedre!

Factory Integration Technology er et produkt program med mulige oppgraderings løsninger du som kunde vil sette stor pris på i din bil. Det være seg navigasjon, multimedia og ikke minst DAB+ radio. Her er det satt sammen pakkeløsninger som passer perfekt inn i bilen og ivaretar looken og funksjonen. Opsjoner som tilkobling av ryggekamera, større forsterker, fler skjermer mm blir også tilgjengelig når du oppgraderer radioen i bilen med våre løsninger.

 

Programmet utvides stadig med løsninger vi er stolte av å presentere og som vi samtidig vet at du som kunde kommer til å sette pris på
 

 

Fin din bil her eller i menyen til venstre:

 

Audi

Citroen

Fiat

Kia

Mazda

Mercedes Benz

Mitsubishi

Nissan

Peugeot

Toyota

Volkswagen


 

8-tommer skjerm = King Size Underholdning

Alpine  X800D-U

Større er bedre!

Med en gang du begynner å bruke en 8-tommer skjerm, oppdager du fort hvor mye større denne er i forhold til de mindre skjermene.
En 8-tommer skjerm gir en skjermstørrelse som er hele 43% større enn den tradisjonelle  7-tommeren. Nyt den enestående videokvaliteten, og selv i delt 50/50-skjermmodus har du full oversikt over alt som skjer. Har du førts begynt å bruke den, vil du aldri kunne gå tilbake til mindre skjerm!

 

 

 

 

 

 

 

Store kontrollknapper

Ikke bare er visning forbedret, men drift av ulike funksjoner er også mer praktisk med store knapper. Når du kjører, vil du raskt finne ut at det er mer behagelig og tryggere å bruke 7 "skjerm med knapper som er enkle å trykke på.

Bedre oversikt på kart

8 "skjerm er også utmerket for navigasjon, og gir deg en bedre oversikt med flere detaljer. Selv små gatenavn bli godt synlig. Dette gjør kjøringen til en mer avslappende opplevelse og bidrar til sikkerhet.

Stor skjerm gjør filmer bedre

Super stor 8 "skjerm gir faktisk 43% større skjerm enn på 7" skjermer. DVD-filmer, samt videoer fra iPod og andre enheter er mye mer moro å se på. Å kontrollere avspillingsfunksjoner er også lettere.


 

Tilbake til toppen