Alpine PDR-Power

Alpine PDR serien bilstereo forsterkere

 

PDR forsterkere - PDX teknologi på innsiden

PDR-forsterkerne byr på den beste ytelsen i sin klasse. De re-definerer forventningene i kategorien kompakte forsterkere med høy effekt. Takket være «Trickle-down» teknologi har Alpine sine ingeniører benyttet mange av sine patent søkte teknologier for å skape PDX serien forsterkere.

Alpine PDR forsterker

«Dual-Feedback» modulasjons lupe

Når du spiller musikk vil du at et rent, forvrengingsfritt, signal til forsterkeren kommer likeledes ut av forsterkeren ut til høyttalerne. I virkeligheten vil de fleste forsterkere ikke komme i nærheten av dette idealet. I stedet legger de til hørbar forvrenging, spesielt i de øvre frekvensene og med det gir klasse D forsterkere et dårlig rykte. PDR forsterkeren er utstyrt med en global modulasjon med adaptiv tilbakeslag kontroll lupe kretsløp som sikrere at lyden forblir så klar og forvrengings fri som mulig. Forsterkernes «real-time» feil korrigering analyserer signaler ikke bare en gang men to ganger gjennom hele forsterker prosessen ved å sammenligne inngang og utgangs signalet. Ved å gjøre dette sikrere PDR-forsterkerne at den leverer ren og klar lyd på utgangstrinnet.

 

Små, kraftfulle design

fotavtrykk til PDR forsterkere PDR-serien forsterkere har en kompakt størrelse sammenlignet med sin forgjenger X-Power, samtidig er de pakket med Alpines gode lydkvalitet.

 

 

Uovertruffen pålitelighet

Sterk varme er fienden til forsterkere og under ekstreme forhold vil det resultere i at de fleste forsterkere slår seg helt av. PDR -forsterkerne bruker en spesiell strømstyringskrets som kontinuerlig overvåker kritiske komponenttemperaturer i hele forsterkeren og reduserer effekten hvis noe blir for varmt. Hvis du spiller musikk under stor belastning i lengre perioder, reduserer kretsen automatisk effekten litt først, og deretter videre til neste nivå om nødvendig. Denne to-stegs tilnærmingen gir sømløs, avbruddsløs lytteopplevelse for non-stop musikkavspilling.

Alene i klarhetsklassen

Bred frekvens båndbredde

Med sitt overordnede og bransjeledende frekvensområdet, gir disse forsterkerne lytterne en enestående lydkvalitet med detaljer som slår selv den mest avanserte audiofile utstyret.

 

Signal støyforhold

For å sikre at lydkvaliteten høres har Alpine jobbet for å skape en plattform som leverer en utrolig lav grunn støy, som lever en ren signalvei uten unødige påvirkninger.

 

Lav forvrengning:

PDR-forsterkere leverer en ekstremt bred og lineær frekvensrespons som resulterer i enestående musikalske detaljer. Ekstremt lav forvrengning betyr ren musikalsk ytelse uten hørbare forstyrrelser som ødelegger lydopplevelsen. I tillegg har disse forsterkerne ekstremt høy stereoseparasjon og jevn faserespons, noe som betyr mer dynamisk og realistisk lydbilde som igjen gir en total musikalsk opplevelse. Likeledes på monosiden er det ingen forskjell. Lav forvrengning og tett kontroll gir deg ren, nøyaktig bassrespons.

 

Høyeste Dampfaktor:

PDR-forsterkerne har ekstremt lav utgangsimpedans og leverer en ekstremt kontrollert, tett bass for enestående lydkvalitet. Dempning faktoren > 1300 for Mono og> 500 for full-tone modeller.

 

Skarpere -24dB / oktavhelling:

For å sikre at bassen din spiller lengre, nøyaktigere og kjøligere, har PDR-M65 / PDR-V75 (Subwoofer kanalen) en 24 dB oktav kurve i det innebyggede lav-passfilteret. En brattere kurve til subwooferen sikrere at kun de ønskede basstonene spilles gjennom subwooferen.


 

En helt digital linje

Klasse DPDR serien benytter fler PDX teknologier for å oppnå sin gode lydkvalitet, høye effektivitet lav dempe faktor og høye signal støyforhold.

 

God kraft densitet, Digital lyd kvalitet

Digitalt designPDR forsterkerne har en enestående frekvens respons og har i sin klasse den beste kraft densitet (watt pr. cm²) og dempefaktoren. Disse forsterkerne levere mengder med kraft til alle nivåer med full kontroll på bassen.

 

Basskontroller (RUX-KNOB) PDR-V75 / PDR-M65

RUX-KNOBVed å legge til en RUX-KNOB (solgt separat) får du full kontroll fra favorittplassen din i bilen. Kobles enkelt via en vanlig telefon kabel

Roterbart belyst Alpine merkeSkilt på PDR forsterkere kan roteres

PDR forsterkerne kommer med Alpine merket løst. Så uansett om forsterker står horisontalt eller vertikalt får du en attraktiv presentasjon

 

Topp-montert justeringerPDR har topp-montert kontrollere

På toppen av PDR forsterkerne finner du alle justeringsmulighetene under et deksel. Plasseringen gjør innstilling og justering av systemet enkelt. Forsterkernes størrelse og allsidige kontrollene gjør at PDR forsterkerne enkelt kan benyttes sammen med original system eller etter montert system.

 

Ekte kraft – fødsels attest

Alle PDR forsterkere blir testet før de pakkes ned. De kommer med sitt individuelle fødselsattest som viser hvor mye kraft forsterker kan levere.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.