Alpine X-serien bilstereo forsterkere

Alpine X-serien bilstereo forsterkere

Klasseledende kraftverk med høy ytelse

Alpine X-serien forsterkere er bygget på en ny proprietær krets design som oppnår klasseledende kraft densitet og ytelse i topp klassen. Ved å forenkle kretskort utlegget har Alpine gitt disse forsterkerne den korteste signalveien mulig. Dette kretskort utlegget bidrar til en økt lydkvalitet. I tillegg er det lagt til en eksklusiv dobbel tilbakemeldings loop som korrigerer signal forstyrrelser. Dette smarte designet øker ikke bare frekvens responsen til å møte Hi-Res audio standarden på 40kHz, men faktisk hele 60kHz. Forsterkerne har et svært lavt fase skift gjennom hele musikk spektrumet, dette gjør at musikken forblir trofast til sitt originale opptak med realisme som putter deg i senter av ytelsen.

X-seriens fotavtrykk

Helt nytt digital design.

Kompakt og kraftfull: den nye digitale forsterker kretsen har svært høy kraft utgang samtidig som den har et lite fotavtrykk.

Lydkvalitet og ytelse

Lyd kvalitet

X-serien forsterkere er designet for ekte Hi-Res Audio avspilling med ultra lav forvrengning og et bredt frekvens område.

Termisk håndtering

Termisk håndtering

Selve kjernen på X-seriens forsterker kabinett er et solid støpt aluminiums kjøle kappe, som holder forsterkeren kjølig når forsterkeren jobber på sitt maksimale nivå. Overskuddsvarmen stiger opp fra forsterkernes ny designede kjølekappe profil som både øker luftgjennomstrømningen og øker overflate kjølingen. De vifteløse kanalene er lokalisert på begge sider av forsterkeren sørger for at varm luft naturlig stiger opp og skaper et vakuum som suger inn kald luft fra bunden. Dette smarte designet ivaretar kontinuerlig termisk håndtering for uavbrutt lytteopplevelse.

Terminaler X-serien

Smarte terminaler

Tilkoblingen på forsterkerne gjøres via avtakbare terminaler. Disse kompakte kontaktene er designet for et svært enkel og ren installasjon med tapsfri tilkobling.

RUX-KNOB2 passer til X-serien

Bassnivå kontroll

Med en RUX-KNOB2 kan du kontrollere bassnivået rett fra førerstolen. Denne kontrolleren passer til X-A90M, X-A70D (kanal 3 og 4 brokoblet) og X-A90V (kanal 5)

Kontrollpanelet til X-serien forsterkere

Justerings panel

Fjerner du topp platen av aluminium finner du forsterkerens kontrollpanel. Panelet er lett tilgjengelig og lar deg justere forsterkerne etter at den er installert.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.