X-serie

Alpine X-serie høyttalere

Alpine introduserer en helt ny X-serie med høy-grad høyttalere og forsterkere. Disse produktene er utviklet og innstilt for å skape en perfekt match ekstraordinær dynamikk, realistisk og spektakulær reproduksjon av lyd. Med Alpine X-serie høyttalere kan du nyte Hi-Res Audio avspilling med utrolige 40kHz detaljer og dynamikk. Denne høyttaler flaggskipene er tunet med høyeste presisjon, bygget av høyeste grad materialer med bred kompatibilitet, samtidig som de er overkommelige i pris.

Alpine lyd signatur

Med sine beste utviklere fra hele verden har Alpine kritisk evaluert lyd i bil fra High-End fabrikk systemer ved hovedkvarterer til Alpine i Iwaki Japan. Mens mange av disse systemene var i stand til å levere med bred dynamisk rekkevidde med tilstrekkelig lydnivå, var det mangel på virkelighet av instrumenter, men mest overveiende i de fleste systemer, mangel på lydbilde. Som et resultat ble «Alpine ID» født for å møte dette behovet.

 

Alpine ID, som står for "Alpine: Image Defined", og er Alpine sin nye globale filosofi med en evolusjonær tilnærming til å løse det som mangler i de fleste bilstereosystemer i disse dager: flott romlig lydbilde med dybde i scenen. Alpine ID-filosofien satser på å utvikle samsvarende lydsystemer som samarbeider for å skape et svært realistisk lydstadium med stort dynamisk område (Hi-Res Audio) og lydkvalitet. De samsvarende lydsystemkomponentene tillater lytteren å oppleve et nytt nivå av realisme og engasjement mens du nyter musikk i bilen. Med andre ord kan lytteren oppleve musikken som kunstneren opprinnelig tiltenkte den. X-seriens høyttalere, forsterkere og subwoofere skaper grunnlaget for lydsystemkomponenter som vil inneholde Alpine sin nye lydfilosofi.

Alpine X-serien er plasseringsvennlig

Plasseringsvennlig

Alpine benytter høykvalitets neodymmagneter på den nye X-serien høyttaleren. Det betyr en mye mindre magnet i forhold til tradisjonelle høyttalerdesign. Dette gir mye grunner monteringsdybde og samlet plassbehov i bildøren.

Alpine X-serie har helt ny motor struktur

Helt ny motor struktur

Ved å benytte neodymium magnet i en radial konfigurasjon har Alpine oppnådd en meget kompakt motor sammensetning. Denne radial konfigurasjonen av magneten øker drastisk magnetens effektivitet – resultat: høy dynamikk og effekt håndtering.

Alpine X-serie har HAMR oppheng

HAMR oppheng

Høy amplitude multi-roll (HAMR) opphenget gir membranen en lineær utsving ved høy SPL, samtidig som den har full kontroll over utsvinget i alle utsvings senario for den beste lyd klarheten.

Alpine X-serie har metall grill

Metall grill inkludert

Perforerte metall griller følger med for god beskyttelse hvis basselementet brukes i åpen installasjon.

 

Alpine X-serie linearitet

X-seriens motor linearitet

Alpine X-serien høyttalere har en balansert motorstyrke som gjennom hele bevegelses område gir en perfekt linearitet og igjen den beste lyd klarheten.

 

Nano-fiber membran

Nano-fiber membran

Bruken av smale diameteren nano-fiber gir en lett membran struktur som er sterk, med økt lyd nøyaktighet. Nano-fiber membran har også god intern demping, slik at gjenværende energi svekkes raskt uten å forvri de opprinnelige musikktonene.

Alpine X-serie diskant

Nye karbon grafitt diskanter

Alpine har valgt å bruke karbon grafitt diskanter på grunn av den er stiv nok til fungere som en hard dome-diskant men samtidig opprettholde den myke dome-diskantens naturlige lydegenskaper. Diskanten gir økt nøyaktighet og utvidet høyfrekvensrespons (opp til 40kHz) uten hardhet som noen ofte er forbundet med hard dome-diskanter. Dette grør at du kan nyte ekte Hi-Res Audio lydkvalitet

Alpine X-serie delefilter

Delefilter design ( X-S65C og X-S69C)

Det super kompakte delefilteret kan enkelt åpnes, slik at du enkelt kan justere nivå om nødvendig. Du kan justere diskant nivå i 3 steg (-3 / 0 / +3 dB) og diskantens fase (normal / revers)

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.