Alpine R-serien - Krystall klar lyd med kraftfull bass.

R-serien høyttalere og forsterkere er utviklet for å levere mengder med kraft og samtidig opprettholde ekstrem klar lyd for en total lydopplevelse. De leverer høy effekt og har høy effekthåndtering, bred frekvens respons og en kraftfull bass. I R-serien finner komponentsett og coaxial høyttalere, subwoofere og for førstegang forsterkere.
 

Møt 2 gen R-serien høyttalere: pakket med fler forbedringer for økt lydkvalitet og bass ytelse.

Alpine R-serien høyttalere

Re-utviklet for høyeste ytelse

Andre generasjon R-serie høyttalere har fått fler forbedringer. Større motor struktur: Større kraftigere magnet - talespole økt fra 30 til 35mm i diameter. Resultatet er mer kraftfull bass. Membran materialet er byttet til CFRP, som er 3 ganger sterkere en aluminium med samme vekt. Fordelen gir høyere dynamikk og klarhet fra høyttaleren.
 

Enkel å plassere delefilter

Det eksterne delefilteret er svært kompakt og lett å plassere/montere. Enkelt skyv til side lokk for tilgang til diskant nivå justering (0dB / -2dB / -4dB / -6dB) Dette sikrer en perfekt nivå balanse mellom bass og diskant i bilen din.
 

HAMR oppheng

Høy Amplitude Multi-Roll oppheng tillater maksimal lineær bevegelse av membran for høy SPL, samtidig som den ivaretar full kontroll over diagram på et hvert utsving stadige for beste lyd kvalitet.
 

Hi-Res Audio diskanter

Den nye R-serien er designet for ekte Hi-Res Audio reproduksjon med en frekvens respons opp til 40kHz
 

R-serien - Nå også med forsterkere

Med sine høye effekter er den nye Alpine R-serien forsterkere en perfekt match til R-serien høyttalere og subwoofere.

R-serien forserkere

Høy ytelse og lyd kvalitet

R-serien forsterkere er bygget på det proprietære X-seriens kretskort design som oppnår klasse-ledende kraft densitet og holdbarhet. Ved å forenkle kretskort topologien, har Alpine sikret den reneste signalveien mulig. Dette smarte designet gir en frekvensrespons som møter Hi-Res Audio standarden på 40kHz. Forsterkerne ivaretar et svært lavt fase skift gjennom hele musikk spektrumet, som gjør at musikken forblir som original innspillingen. Forsterkerne inkluderer også mange Alpine custom intern komponenter for å oppnå sine perfekte lyd kvalitet.   
 

Lite fotavtrykk

Kompakt og kraftfull: det nye digitale forstkerker kretskortet tillater høy effekt fra et lite fotavtrykk. Forsterkerne måler kun 274mm i bredden og 223mm i lengden og er lett å plassere i de fleste biler

Bass EQ og Subsonisk filter

Fin juster bassens respons, med Bass EQ booster du bassen ved 50Hz opp til +12dB. Med Subsonisk filter fjerner du de ultra lave frekvensene fra inngangs-signalet før de blir forsterket. Dette hjelper til å beskytte høyttalerne fra å motta frekvenser de ikke klarer å reprodusere, samt minimerere strøm forbruket.

Termisk beskyttelse

Termisk beskyttelse

Sammen med Alpine sitt nye inteligente forsterker platform, har R-serien forsterkere fått en forbedret kjøle kappe og beskyttelses krets design som eliminerer termisk slukking.

Høy- / lav- nivå innganger

At RCA inngangene tillater høy og lav-nivå signal, gjør det enkelt å koble forsterkerne sammen med original bilstereo. Strøm tilkbolingene tar også kraftige 4 AWG kabel.

R-Serien Subwoofere - Kraftfull bass

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.