JL Audio HD serien

JL AUDIO HD-serien forsterkere

JL Audio HD-serien flaggskip serien forsterkere. Små, kompakte forsterkere utstyrt med strømforsyninger med «Single Cycle Control» og «R.I.P.S.», med en fantastisk lydkvalitet.

 

«Liten forsterker, uten reduksjon i kraft og lydkvalitet.»

Dette var målet JL Audio satte seg. En liten kompakt forsterker skulle ikke lede til at JL Audio måtte ofre kraft og lydkvalitet. Ingeniørteamet måtte finne opp hjulet igjen og fokuserte, i førsterekke, på å oppnå kvalitet i verdensklassen, for deretter å gjøre HD-forsterkerne kraftigere, mer effektive og kompakte. Dette ledet til utviklingen av en enestående strømforsyningsteknologi, «Single Cycle Control», som gjorde alle mål oppnåelige.

 

Denne eksklusive kjerneforsterkerteknologien er koblet til det regulerte, intelligente strømforsyningssystemet, «R.I.P.S.», i tillegg til avanserte termiske styringssystemer og et komplett lyd-behandlingsfunksjoner med studio-kvalitet, noe som plasserer HD-forsterkerne i en egen kvalitetsklasse. Alle HD-enhetene har signalbehandling med fullt justerbare delefiltre, dette plassert bak et avtakbart sikkerhetsdeksel. Inkludert er også støyreduserende, fleksible differensialbalanserte innganger med kontrollmuligheten via en HD-RLC fjernstyringskontroll (valgfritt)

 

Vi inviterer deg til sonisk å sammenlikne HD-forsterkerne med hvilken som helst forsterker, uavhengig av prisklasse. Raskt vil du oppdage at gamle forsterkerkompromisser forsvinner.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.