JL Audio RD-serien forsterkere

JL Audio RD-serien forsterkere

RD-serien forsterkere har eksepsjonell kvalitet og allsidighet, og er nyskapende når det kommer kretsdesign, funksjoner, industrielt - og mekanisk design. RD-forsterkerne kommer i et lekkert sort, pulverlakkert chassis. 

 

NexD ™ - teknologi

Fra utviklerne av XDv2 - og HD – forsterkerne, kommer RD-forsterkerne med JL Audios eksklusive NexD – teknologi. Den avanserte NexD-teknologien produserer en stor mengde kraft for å redusere varme og belastning. Hver modell har et moderne, kompakt chassis i ypperste kvalitet. For å gjøre det enkelt for deg, er alle kontrollknappene lokalisert på toppen av forsterkeren (under et avtakbart sikkerhetsdeksel), og alle tilkoblingene er plassert langt den ene siden av forsterkeren for enkel montering og justering. 
I likhet med JL Audios XDv2-forsterkerene har RD-forsterkerne signalbehandling i studio-kvalitet og av og -påslag (via lavnivå eller høyttalertilkoblingene). Differensialbalanserte innganger som tar høy – og lavsignaliser er også tilgjengelige, dette for å redusere støy. 

 

LED - klippeindikator

RD-serien forsterkere er også utstyrt med en innebygget LED – klippeindikator, en ny og innovativ funksjon som lar deg enkelt og raskt justere inngangsfølsomheten optimalt. RD-forsterkernes sorte, pulverlakkerte chassis har i tillegg en tofarget LED-stripe nedfelt som til en hver tid vil vise status på forsterker. 
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.