JL Audio C1 høyttalere

JL Audio C1-serien høyttalere til bil

For de som vedsetter god lyd til en hyggelig pris… er JL Audio C1 seien høyttalere et godt valg.

Ved å utnytte sin kompetanse innen bygging av førsteklasses subwoofere har C1 coaxialer og komponentsett blitt konstruert for å spille høyt, samtidig som de opprettholder en jevn, dynamisk, lav forvrengt lyd. Hvert C1-ellement benytter en spesialbygget ramme utstyrt med en mineral fylt, sprøytestøpt, polypropylen membran hvor motorsystemet er DMA-optimalisert. Et gummi oppheng med et avansert fjærings system med integrerte ledningstråder sikrer nøyaktig talespolekontroll for bedre lydkvalitet og forbedret pålitelighet.

 

C1-seien høyttalerne benytter også ekte aluminiums dome diskanter med silke oppheng for raffinert høyfrekvent ytelse og forbedret respons. Coaksial-modellene er utstyrt mede ekte andre ordens høypassfilter, for jevn, nøyaktig diskant gjengivelse med lav forvrengning. Komponentsystemene har et in-line, andre ordens høypassfilter, med avansert diskant beskyttelses krets. Overflate og flush monterings tilbehør til diskanten er også standard med C1 komponentsett.

 

For å sikre god passform til de fleste biler, tilbyr vi et bredt utvalg av C1 størrelser, alle med moderat dybde og minimal diskant-fremspring, for pent å kunne plasseres bak fabrikkgitter.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.