JL Audio W6v3 subwoofer

Klassiker av en legende gjenfødt i ny drakt

 

 

W6v3 - Tredje generasjons subwoofer med fantastiske lydegenskaper

Helt siden sin introduksjon i 1993, har JL Audio W6 utgjort den optimale kombinasjonen av kompromisser som kreves for å regenerere utrolig god bass fra veldig kompakte kasser. W6v3 er 3-generasjonen på W6 stamtavlen av denne fantastiske bassen. Dette er uten sammenligning en bass for deg som elsker bass.

 

W6v3 deler fler av sin storebror W7 sine patenter, noe som gir bassen fler av de samme gode lydegenskapene. I tillegg har W6v3 fått et patentert kjølesystem som effektivt førere luft in på innsiden av talespolen. Samtidig hindrer systemet effekt kompresjon, noe som gjør at bassen låter mye bedre, spesielt ved høyt volum. Fjæringssystemet på W6v3 består av en kraftig gummi oppheng og progressivt rullet spider som gir bassen en lineær bevegelse som står i stil til bassens enorme utsvingsområde. Membranen er en sprøytestøpt mineral-fylt polypropylen membran med en sølvfarget ring ytterst. Alle W6v3 har en dobbel 4-ohm talespole.

 

JL Audio W6v3 subwooferne leverer imponerende 19mm med lineært utsving en vei! Og sammen med sitt kraftige DMA optimaliserte magnetsystem, leverer denne bassen fantastisk stram, mer presis dyp bass til bilen ved alle lytte-nivå

 

Ganske enkelt, den beste W6 bassen noen sinne

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.