KICKER KX serien forsterkere

Kompakte og stilrene forsterkere med utgangseffekt helt opp til 2400 watt.

Kicker KX forsterker

Kraftverk

Her snakker vi om høy effektive kraftverk med mengder av watt fra et kompakt kabinett. Mono kanal forsterkerne har 1-ohm stabilitet, klasse D oppbygning og utgangseffekt opp til sinnsyke 2400watt. Og den kompakte størrelsen gjør plassering enkelt.

 

Avanserte teknologier for lyd og tilkobling

På KX serien forsterkere finner du avanserte teknologier som KickEQ+, Fail-Safe Integration Technology FIT2 og SHOCwave ™. Dette er teknologier som gir deg full tilkoblings frihet, kontroll og krystall klar lyd med det legendariske fundamentet Kicker er kjent for. KickEQ+ gir deg en variabel bassboost kontroll på hele 18dB. Med et enkelt tørn på en knapp får du det lille ekstra puffet du ønsker. FIT2 – Fail-Safe Integration Technology er et avansert nettverk av kretser som lar deg omtrent koble forsterkerne mot enhver radio på planeten.

 

 

Kontrollpanel

På langsiden av forsterkerne finner du kontrollpanelet til det innebygget 24dB okt. delefiltre. På mono og fem-kanals modellene finner du i tillegg et 24dB variabelt subsonisk filter. Forsterkerne har også en spesial designet gain kontroller sørger for at du får det meste ut av forsterkeren. Når et perfekt inngangs signal er oppdaget fra radioen lyser knappen opp.  Enkelt vipp ned beskyttelses dekslet og gjør forsterkerens innstillinger. SHOCwave ™ er en bass gjenopprettings-prosessor som avslører kraften og dybden som er skjult i dine digitale opptak. Denne avanserte prosessoren er innebygd i alle mono- og femkanals KX-forsterkere og styres enkelt med den trådløse KXARC-fjernkontrollen (inkludert).
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.