KS-serien

KS-serien høyttalere

Kicker KS serien høyttalere er laget for lydglede, ytelse med holdbarhet. Vokaler låter pent og nøyaktig. Bassen er rik, dyp og detaljert. Med Kicker KS høyttalere får du ekte musikkopplevelse med innlevelse.

Komponentsett 

KS komponentsett har en kraftig motorstruktur med en forlenget talespole som reproduserer utmerket bassgjengivelse. Med den store 25mm silke-dome diskanten følger rammer og braketter for overflate og nedfelling med. Fasepluggen på mellomtonen er også avtakbar, sammen med en faseplugg adapter kan du bygge en coaxial struktur av settet. Et enkelt monterbart 2-veis delefilter med diskant nivå kontroll lar deg tilpasse lyden for beste sonisk kvalitet. Få den beste lyden og monterings fleksibilitet i en og samme eske. 
 

Konverterbar høyttaler

Konverterbar enkelhet

Alle tre størrelsene tilgjengelig i KSS komponentsettene kan enkelt konverteres til om til en coaxial konfigurasjon. Mellomtonens faseplugg kan tase av og byttes med en spesial adapter hvor diskanten i settene kan plasseres i, slik at diskanten kan sitte i senter av mellomtonen. 
 

Coaxialer

Coaxialer

Disse dør høyttalerne fra Kicker er tilgjengelig i 9 forskjellige størrelser som alle har silke dome diskanter som har minimalt fremspring, polypropylen bass og solid gummioppheng. Disse høyttalerne leverer ren, god lyd som passer i de aller fleste biler der ute – uten å komme i konflikt med original grillene.
 

Spesialstørrelser

Spesialstørrelser

I Kicker KS serien høyttalere finner du spesialstørrelsene 3,5-tommer, 4x6-tommer, 5x7/6x8-tommer og den helt spesielle 4x10-tommeren ovale størrelsen.
 

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.