Stinger LOGO
     -    tilbehør

Batteri-terminaler og isolatorer

Godt batteri krever god tilkobling.

Ett godt strømsystem er godt tilkoblet i alle ender. For å ta fult glede av kreftene som ligger lagret i et batteri, trenger du en god tilkobling. Stinger har i kategorien et godt utvalg av terminaler som hjelper deg med det. Batteri terminalene har fler tilkoblingsmuligheter med multi kabel dimensjons muligheter. Stinger har også batteriterminal med voltmeter – denne terminalen viser da batterispenningen på systemet og er en god indikasjon på hvilken status strømsystemet ditt befinner seg i.

 

LES OM ISOLATOR LENGRE NED

Batteri isolator

Har du lagt opp ekstra bilstereo batteri/r i bilen din, er det viktig å skille disse fra andre batterer i bilen. Dette for å forhindre uønsket utladning av det ene eller andre batteriet. Dette er spesielt viktig om ikke alle batteriene koblet inn i et system er av samme type/modell og kommer fra samme produksjonsbatch. Grunnen er rett og slett variasjon i batterienes indre motstand. Er disse forskjellig, vil de utlade hverandre.

 

Til dette formål har vi batteri isolatorer/skille rele. De leveres med forskjellig spesifikasjon. Avhengig av hvor stor dynamo du har og hvor potensialt mye strøm som kan gå mellom batteriene dine, velger du størrelsen. Skille rele er godkjent som og vil fungere som sikring i systemet. VIKTIG: har du montert inn et ekstra batteri i bagasjerommet, trenger du en sikring i begge ender av kabel om denne går gjennom torpedoveggen. Les mer om sikringer her:

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.