Emphaser ESP-DM2 Dempematte med skum 4,5mm 20x20cm 2stk

Emphaser ESP-DM2

Dempematte med skum 4,5mm 20x20cm 2stk

Varenr: 2008869
Alt. varenr: ESP-DM2
148,-
-+
9 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Emphaser ESP-DM2

Emphaser har vært på markedet i mer enn 25år og er i dag sterkere enn noensinne. Merket har et tydelig fokus på solide prestasjoner i forhold til pris og et stadig økende utvalg biltilpassede produkter.

Utmerket dempematte med sammensatte egenskaper

EMPHASERs ESP-DM2 isolasjonsmatte forbedrer kjøretøyets interiørakustikk, reduserer kjøretøyresonanser, motor-, rulle- og vibrasjonsstøy og muliggjør dermed optimal musikkavspilling i et hvilket som helst kjøretøy

ESP-DM2 har en materialtykkelse på 4,5 mm og er optimalisert for bruk på kjøretøypaneler. Kombinasjonen av to lag aluminiumsbutyl som base og et topplag av akustisk skum reduserer uønskede resonanser av det ytre panelet eller, reduserer lydrefleksjoner i døren og sørger for imponerende bassgjengivelse. Aluminiumslaget gir ekstra stabilitet, butylen reduserer den naturlige resonansen til paneldelen som skal isoleres.

ESP-DM2 har utmerkede dempende egenskaper, er preget av lav vekt, høy stivhet, men også lett formbarhet. ESP-DM1 er enkel å bearbeide - bare klipp med saks eller en skjærekniv.


Det spesielt sterke klebemiddelet butyl gjør ESP-DM1 til et slitesterkt og temperaturbestandig isolasjonsmateriale som også tåler ekstreme temperatursvingninger.
Takket være den ripebestandige, meget glatte aluminiumsoverflaten, har smusspartikler problemer med å feste seg. Dette forhindrer dannelse av rust i kjøretøyets interiør
og hulrom.

Teknisk info


Support
26603
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.