19192 19192 19192

Canor AI 1.20 Sølv

High End integrert forsterker kl. A

Varenr: 2006400
Alt. varenr: AI 1.20
64 995,-
-+
Bestillingsvare (28 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Canor Audio 

Canor Audio er en produsent med over 25 års erfaring. De har i flere år vært produsent for flere kjente merkevarer i tillegg til å produsere egne produkter av meget høy kvalitet. De senere årene har flere og flere fått øynene opp for dette merket, og oppdaget hvor prisgunstige produktene er sammenlignet med naturlige konkurrenter. 

AI 1.20

Canor Audio AI 1.20 er en integrert transistorforsterker med ren klasse A drift. Opp mot konkurrenter det er naturlig å sammenligne med, koster AI 1.20 betraktelig mye mindre. Et ekte High-End produkt uten at prisen tar helt av. AI 1.20 er et produkt som vil gi årevis med nytelse. Klasse A er mange audiofiles store drøm, men ofte setter prisen en stopper for denne drømmen da forsterkere i klasse A er kostbare å lage. Det dyreste i en forsterker, bortsett fra påkostede kabinetter, er strømforsyning og kjøleribber, noe du trenger mye av i en forsterker med klasse A drift. Canor Audio har lagt store ressurser i å utvikle en solid og strømsterk integrert klasse A forsterker. Det er også vektlagt mekanisk stabilitet og svært høy byggekvalitet med solid kabinett med massiv kjøling og flotte detaljer. 

Vår vurdering

Våre jakt etter gjennomføre entusiastprodukter innen high-end elektronikk førte oss til Canor Audio. Dette er ekte entusiastprodukter uten prislappen som gjerne følger med. Canor AI 1.20 er en utrolig velbygget klasse A forsterker som låter fullt på høyde med sammenlignbare konkurrenter til lagt høyere pris. Fordelen ved å kunne benytte 2 stk forsterkere i monokonfigurasjon, uten separat forforsterker, er en unik mulighet ved Canor AI 1.20. Dersom man tar hensyn til den lave utgangseffekten, enten ved at man ikke spiller særlig høyt, eller har relativt effektive høyttalere, kan AI1.20 fort være din siste forsterker...........og man kan alltids benytte 2 stk.

CMT ™ 

Canor PCB Milling Technology er en proprietær teknologi hvor det freses ut spor i kretskort slik at den dielektriske tapsfaktoren kommer nærmere det som er tilsvarende for luft.

Volumkontroll

I Canor Audio AI 1.20 benyttes en ekstremt nøyaktig relébasert volumkontroll. Dette er noe man normalt kun finner i produkter langt over prisen til AI 1.20. Canor brukte lang tid på å utvikle en løsning som går gjennom så få kontaktpunkter som mulig, men allikevel gir en brukervennlig volumkontroll. Avvik mellom høyre og venstre kanal er så lavt som 0,05dB, noe som utklasser selv det beste potensiometer.

Master/slave-funksjon

Canor Audio AI 1.20 har den unike muligheten å kunne kjøre to stk forsterkere som monoblokker uten behov for ekstern forforsterker. En forsterker vil da operere som Master og styre den andre

som Slave via C-Link. Dette dobler utgangseffekten. Alt opereres synkront, både volum og innganger.

Spesifikasjoner

Utgangseffekt: 2 x 30 Watt Klasse A ved 8 Ohm

Inngangsfølsomhet: 290 mV

Inngangsimpedans: 30 kOhm

Innganger: 5

Total harmonisk forvrengning: Mindre enn 0,0009% / 1 kHz, 5 W

Signal/støy-forhold: 90 dB

Dimensjoner (b x h x d): 435 x 170 x 485 mm

Vekt: 28 kg

Teknisk info

Produktinformasjon

Varegruppe Lyd-og-bilde


Support
19192
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.