19293 19293 19293

Canor Audio CD 1.10 Sølv

High End CDspiller og DA-konverter

Varenr: 2006434
Alt. varenr: CD 1.10
49 995,-
-+
Bestillingsvare (28 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Canor Audio CD 1.10

Canor Audio er en produsent med over 25 års erfaring. De har i flere år vært produsent for flere kjente merkevarer i tillegg til å produsere egne produkter av meget høy kvalitet. De senere årene har flere og flere fått øynene opp for dette merket, og oppdaget hvor prisgunstige produktene er sammenlignet med naturlige konkurrenter.

CD 1.10

Canor Audio CD 1.10 er en kombinert CD-spiller og DA-Konverter av svært høy kvalitet. Her får du både mulighet til å avspille CD-plater med fantastisk lydkvalitet, og dra nytte av en DA-Konverter av ypperste klasse ved å koble til en streamer elle lignende av topp kvalitet.

CD 1.10 er på lik linje med alle andre produkter fra Canor bygget med tanke på mange år med musikkglede. Byggekvaliteten er svært god og gir følelsen av en produsent som bryr seg om produktene som lanseres i markedet.

Vår vurdering

Det er alltid en spesiell glede forbundet med et produkt fra Canor. Ikke fordi det lyser mot deg med påkostet utseende, men fordi det er produkter fra et selskap som bryr seg. CD 1.10 er intet unntak hvor byggekvalitet og deler er av ypperlig kvalitet, og alt er mekanisk solid og gjennomtenkt.

Når det gjelder lyden fra denne flotte spilleren, kan vi knapt si det bedre enn Wojciech Pacula i High Fidelity:

 

"I knew it was a good player, but I didn't know it was SO good…….. This is a unique product that presents the sound in a precise way, but without any exaggeration, it offers an open sound, but not a too bright one. And finally, it's one of the best differentiating CD players I know. It plays the music in such a way that we truly believe that what is happening before us took place and has not been created."

CMT ™

Canor PCB Milling Technology er en proprietær teknologi hvor det freses ut spor i kretskort slik at den dielektriske tapsfaktoren kommer nærmere tilsvarende for luft.

Strømforsyning

Canor Audio undervurderer ikke betydningen av en god strømforsyning, og en stor del av plassen i CD 1.10 blir tatt opp av strømforsyningen. En kraftig EI-trafo forsyner en regulert strømforsyning. Strømforsyningen har godt med filterkapasitet. Et 6CA4-rør står for likeretting.

CD-spiller

I Canor Audio CD 1.10 benyttes et stabilt drivverk med kulelager på bevegelige deler. Drivverket er av høy kvalitet, og sikrer langvarig mekanisk drift. Drivverket, som er fra anerkjente StreamUnlimited, er også mekanisk avkoblet via avdemping mot kabinett.

DA-Konverter

DA-Konverteren i CD 1.10 er selve hjertet i dette produktet. Denne er bygget rundt Texas Instruments PCM1792 (24/192) og konverteren samt analogdel er dobbel mono med separert høyre og venstre kanal. Dette sikrer et høyt signal/støy-forhold. Analogdelen av konverteren er rørbasert og benytter rør av høy kvalitet. Av digitale signaler godtar DA-konverteren i CD 1.10 PCM 1 kHz – 192kHz og DSD64, 128, 256. Digitalsignaler som kommer inn til konverteren går via klokker av svært høy kvalitet.

 

CD 1.10 har både RCA- og XLR-utganger.

 

Spesifikasjoner

Utgangsspenning: 2,5V – RCA / 5V - XLR

Inngangsimpedans: <200 Ohm

Innganger: USB, optisk, coax

Total harmonisk forvrengning: Mindre enn 0,005% / 1 kHz

Rør: 2x 12AX7 / 2×6922 / 1x 6CA4

Signal/støy-forhold: 102 dB

Dimensjoner (b x h x d): 435 x 170 x 420 mm

Vekt: 15 kg

Teknisk info

Produktinformasjon

Varegruppe Lyd-og-bilde


Support
19293
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.