JL Marinepakke 3 Høyttalere, Amp, Blåtannmottaker , Sub

JL Marinepakke 3

Høyttalere, Amp, Blåtannmottaker , Sub

Varenr: 2005965
27 998,-
-+
2 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupport
Beskrivelse

Kraftig JL Audio Marine lydpakke med 4 høyttalere, 10-tommer subwoofer, forsterker og blåtannkontroller.

Forvandle din båt til en lydmaskin – sett prikken over i på båtturen selv i 40 knop. Digg favoritt musikken din i alle hastigheter. Denne kraftpakken er perfekt i små og mellomstore båter. Pakken består av 2par M3 7,7-tommer coaxialer, en 10-tommer subwoofer og en 700watts 5-kanals forsterker. Til å overføre musikken til systemet, følger det med en blåtannkontroller med knapper for styring av volum opp og ned, spor frem og tilbake.

 

Produkt oversikt:


M3-770X-S-Gm

M3 7,7-tommers marine koaksiale marinehøyttalere (100 W, 4 Ohm) – Gun Metal Sports grill


M3 er konstruert og bygget med det formål å fungere optimalt i krevende marineapplikasjoner. M3 koaksiale høyttalersystemer gir derfor utmerket lydkvalitet selv i åpne båter. M3-koaksialsystemer gir suveren ytelse til en mer overkommelig pris enn våre mer kompromissløse M6-modeller. Den overdimensjonerte konstruksjonen av M3-770X gir økt effektivitet (mer lydtrykk for en gitt mengde effekt). Kombiner den fordelen med lang slaglengde og utmerket effekttålighet, og du har et høyttalersystem som er i stand til å spille høyt og definert i en motorbåt i fart. Selve basselementet er optimalisert for å operere uten tilpasset kabinett med et stort volum bak (minst 57 l). Hvis du bruker denne høyttaleren med mindre volum, vil det kompromittere bassytelsen. En 0,75-tommers domediskant av silke, spesielt behandlet for å motstå det marine miljøet, gjengir de høyere frekvenser. Silke er valgt for sin letthet, gode dempegenskaper og jevne frekvensrespons. Selv om M3-770X-koaksialsystemer kan brukes med så lite som 20 W per kanal, anbefaler vi forsterkere på mellom 75-100 W kontinuerlig effekt per kanal for best ytelse.

 

 

MTB-CRX Blåtann kontroller

Strøm musikken direkte til ditt lydsystem!

 

Har du ønsket deg en enhet som kan overføre musikken trådløst via blåtann til din forsterker? Nå er den her. Og i tillegg til å ta i mot musikken kan den kontrollere basis funksjoner som volum opp og ned, spor frem og tilbake, play, pause. Med en vanntetthet på IPX6 er JL Audio MTB-CRX designet for marine og action sport applikasjoner, og er ideell til skjærgårdsjeeper, motorsykler, atv og andre åpne kjøretøy. Med denne kan di tilføre trådløs tilkobling via Bluetooth til alle linje-nivå/AUX innganger, eller rett og slett bruke den alene som kilde ved å koble den direkte til en forsterker! MTB-CRX har store knapper som er bakgrunns-belyste med LED. De er lette og se og bruke dag som natt. Det kompakte knappe huset er nett og enkelt å montere (monterings adapter medfølger).

For å sikre topp lydkvalitet er MTB-CRX utstyrt med Bluetooth® v4.0 og aptX codec. Det sikrer at kompatible enheter gir dynamisk, CD liknende lyd uten kabel. Og sammen med en trådløs rekkevidde på opp til 11meter, kan du nå koble til og kontrollere lyden uten å være ved din blåtann enhet. Som igjen betyr at blåtann enheten din, trygt og sikkert kan bo gjemt fra miljø.

Når du er klar til å sette ut på nye eventyr, står MBT-CRX blåtann lydkontroller/mottakeren klar for å levere god lyd til turen.

(*) maks rekkevidde kan oppnås med sikt fri lengde. Nøyaktig rekkevidde vil variere fra installasjon til installasjon

 

 

M3-10IB-S-Gm-4 subwoofer

M3 10-tommers subwoofer for marineapplikasjoner, beregnet for bruk i Infinite Baffle applikasjoner (uten tilpasset kabinett) (175 W, 4 ohm) - Gun metal Sports Grill

Ved bruk av riktig systemoppsett, vil en subwoofer avlaste de mindre hovedhøyttalerne for byrden det faktisk er å gjengi lave frekvenser. Dette gjør at hele systemet kan spille høyere og gjengi musikken renere og mer forvrengningsfri ved alle lyttenivåer. M3 er konstruert og bygget med det formål å fungere optimalt i krevende marineapplikasjoner. Derfor er M3 marinesubwoofere også designet for å fungere uten et dedikert kabinett. Målsetningen med M3 var å ha et tilbud i segmentet hvor tilgangen på effekt var moderat. M3-10 er optimalisert for bruk med forsterkere fra 50 -175W og med et stort volum bak seg på min 57 liter. Trenger du en subwoofer som fungerer best i et lite og avlukket volum, velger du heller M6-10W. Som alle JL Audio marinehøyttalere, er også dette produktet bygget for å motstå et tøft saltvannsmiljø, og levere år med syveren ytelse

 

 



M700/5 - forsterker

 

Spenn livesten fast, her kommer ROCKE the OCEAN M700.....

Lyd i båt er gøy men nå er den enda morsomere. Her har du en nett og kraftig marineforsterker til å drive et komplett "lyd på vann" system. Uten å ta plassen fra trosser og kar får du hele 4x 100Watt + 300Watt til sub.
Et bare må ha produkt.

Teknisk info


Tilbehør
Nylig viste produkter
Support
17877
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.