KICKER MARINE AUDIO

KICKER produkter gjennomgår streng testing for å sikre at de møter eller overstiger marine industristandarder for UV-eksponering så vel som fuktighet og saltvanns eksponering.

Det maritime miljøet kan ha en stor påvirkning på kosmetikk og materialer. Plast blir sprøtt og blekner, høyttaler oppheng av skum råtner på grunn av UV eksponering, vann skaper egne problemer og saltvann er enda verre.  Alle KICKER-produkter oppfyller eller overgår kravene i følgende tester:

 

+ ASTM B117 Miljø og salt-spray (tåke) Eksponering
+ ASTM G154 Ultraviolet (UV) eksponering

 

Akustikk

KICKER Marine høyttalere er værbestandige. De har fler mekaniske egenskaper for å gi motstand mot havmiljøet. Forseglet membran og motorstruktur hindrer rust. Membran og oppheng er støpt sammen som en enhet for å låse ut fuktighet. Forseglet spade tilkoblings forbindelser for å forhindre korrosjon. Dreneringskanal på griller slik at vannet kan gå ut av høyttaler. Regn? Støv? Sølt drikker? Ingen problem. Bare ta ut hageslangen og skyll av.

 

KICKER Marine høyttalere er sammensatt av sprøytestøpt ABS på rammer, gitter og komponenter. De ruster ikke, i motsetning til stemplet stålrammer som andre produsenter ofte bruker.

 

Gummiopphenget på KICKER Marine høyttalere er av den mest UV-stabile gummien tilgjengelig. Dette gir årevis med problemfri bruk uten frykt for sprø porøse oppheng som oppstår som følge av bruk av vanlige skum oppheng.

 

Maskinvaren som følger med KICKER Marine gir er rustfritt stål
- Ikke dårligere svart oksid stål eller forkrommet stål. Rustfritt Koster mer, men det er det foretrukne materialet for alle mekaniske fester over vannlinjen på en båt og det foretrukne for KICKER Marine produkter. Bruken av rustfritt stål maskinvare bidrar til å forhindre rust og gel-coat farging. I tillegg vil maling finishen på alle KICKER Marine høyttalere holde og ivareta fargen uansett omfanget av eksponering for miljøet. Når du kjøper og installer KICKER Marine høyttalere, vet du at de vil ha samme farge neste sommer.

 

Elektronikk

KICKER Marine effekt forsterkere er basert på Kicker`s referanse KXA-seriens forsterker teknologi. Det stein solide KXA-forsterker fundamentet har fått lagt til viktige funksjoner for å få gjøre KICKER Marine-serien til en ekte forsterkerlinje laget for bruk utendørs.

 

KICKER Marine forstekere har kretskort som er konformbelagt for å forsegle og hold dem tørre fra vann og rusk. Alle elektriske tilkoblinger og lydspesifikke kontroller er forseglet for å forhindre skadelig fuktinntrengning.  KICKER Marine forsterkerens anodisert aluminium kabinett ser ut som børstet aluminium, men anodiseringsprosessen herder overflaten for best mulig beskyttelse i det åpne miljøet. De er montert ved hjelp av rustfrie, rustfritt stålfeste, som også er inkludert for montering.
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.