Clarion båtstereopakke 1 Digital mediamottaker,Høyttaler.Tilbehør Clarion båtstereopakke 1 Digital mediamottaker,Høyttaler.Tilbehør Clarion båtstereopakke 1 Digital mediamottaker,Høyttaler.Tilbehør Clarion båtstereopakke 1 Digital mediamottaker,Høyttaler.Tilbehør Clarion båtstereopakke 1 Digital mediamottaker,Høyttaler.Tilbehør Clarion båtstereopakke 1 Digital mediamottaker,Høyttaler.Tilbehør

Clarion båtstereopakke 1

Digital mediamottaker,Høyttaler.Tilbehør

Varenr: 2009344
Alt. varenr: CMM-10i/CMS-651SWB
4 998,-
-+
4 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Clarion CMM-10i og CMS-651-SWB båtstereopakke

En knallgod start på lydoppgradering for din båt!

 

Med Clarion CMM-10i marine radioen som sentrum av opplevelsen, er denne pakken skapt for å levere en enestående lydkvalitet i enhver situasjon. CMM-10i er en Salt & Sol-sertifisert, vannbestandig radio som er bygget for å overgå bransjestandarder. Med dens værbestandige design og IP66-klassifisering kan du være trygg på at den takler selv de mest utfordrende maritime forholdene.

Sammen med CMM-10i inkluderer denne pakken Clarion CMS-651-SWB båtstereo-høyttalere. Disse høyttalerne er spesielt utviklet for å gi en fantastisk lydopplevelse på alle lyttenivåer, samtidig som de tåler livet på vannet. Med en størrelse på 6,5 tommer og inkluderte hvite og sorte sportgriller, gir de et moderne og stilfullt utseende som passer perfekt inn på båten din.

Med en effekt på 30 watt, er CMS-651-SWB-høyttalerne perfekt drevet av hovedenheten. De er salt- og solsertifiserte for å sikre holdbarheten i det maritime miljøet. Med en brobygget 13 mm polymerbalansert dome-diskant med neodymium-magnet og ferrofluid-kjøling, leverer de klare og detaljerte høyder som vil løfte lydopplevelsen din til nye høyder. I tillegg har de en standarddimensjon som gjør monteringen enkel og retro.

Når du kombinerer Clarion CMM-10i og CMS-651-SWB høyttalerne, får du den perfekte pakken for å oppgradere båtens lydsystem. Enten du ønsker å nyte musikk, lytte til radio eller strømme favorittsangene dine via Bluetooth®, vil denne pakken gi deg enestående lydkvalitet og pålitelighet. Kombinasjonen av CMM-10i's avanserte funksjoner og CMS-651-SWB-høyttalernes imponerende ytelse vil transformere båtturene dine til en musikalsk opplevelse du vil elske.

Ta din båtlyd til et nytt nivå med Clarion CMM-10i og CMS-651-SWB båtstereo pakken. Opplev førsteklasses lydkvalitet, holdbarhet og brukervennlighet som kun Clarion kan levere. Bestill din pakke i dag og nyt en utrolig lydopplevelse på vannet!


 

Oversikt:

Clarion CMM-10i - marine radio m/DAB+

  • Innebygget AM/FM/DAB+ radio
  • IP66 Front og bak
  • Bluetooth Audio
  • USB Audio (ikke iPhone)
  • Innebygget forsterker 4 kanaler (4ohm kun)
  • Linjeutganger for Zone 1 + Zone 2
  • Kompakte mål: 110mm x 63mm (90mm dyp)

Clarion CMS-651-SWB marine høyttalere

  • 6,5-tommer
  • Hvite og sorte sport griller inkudert
  • Effekt: 30Watt – perfekt drevet av en hovedenhet
  • Salt og sol sertifiesert
  • Brobygget 13mm polymer balansert dome diskant med neodymium magnet og ferrofluid kjøling
  • Standard dimensjon – enkel og retro montere.
Teknisk info


Support
28042
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.