Hvordan betaler jeg

Betaling på sidene våre:

 

 

Vi tar i mot betaling via Vipps

Enkel betaling via Vipps

Du kan nå betale din ordre via Norges mest populære betalingsapp VIPPS. I kassen velger du Vipps som betalingsmetode og legger inn ditt mobilnummer. Sveip push-meldingen på mobilen for å godkjenne kjøpet. Kontroller og trykk betal i Vipps

 

 

Bankkort

Betaling med VISA/MasterCard

Betaling med VISA/MasterCard er trygt og enkelt. Du taster inn ditt kortnummer, utløpsdato og verifiseringskoden (CV2) og kan deretter vente på leveringen.

 

Vi samarbeider tett med VISA og Mastercard for å sørge for en kjapp prosessering av din kortinformasjon og alt foregår i krypterte sikre former. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

 

Enkelte banker gir sine nettbankkunder en kodebrikke som benyttes ved innlogging til nettbanken og også for kjøp over nett. Ta kontakt med din bank hvis du har spørsmål vedr. din kodebrikke.

 

Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det.

 

Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn audiocom.no  så lenge ordren eksisterer.

 

Dersom du velger å kansellerer en ordre, vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på ditt kort (normalt innen 5-7 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

 

audiocom.no  tar ikke i mot kortinformasjon per telefon. Dette foregår KUN via våre websider.

 

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

 

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa/Mastercard vil krediteringen foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

 

 

Kreditt via SVEA factoring

 

Er du firma/bedrifts kunde kan du søke om å få kreditt hos oss. Det krever at du har et registrert foretak i brønøysundsregisteret og at din virksomhet er kreditt verdig (en kredittsjekk vil bli foretatt)

 

Vi bruker SVEA Factoring ovenfor våre kredit kunder. For alt annet godtar Audiocom as kun kortbetaling via Vipps, Visa og Mastercard.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.