19188 19188 19188

Canor AI 1.10 Sølv

High End integrert rørforsterker kl. A

Varenr: 2006399
Alt. varenr: AI 1.10
64 995,-
-+
Bestillingsvare (28 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Canor Audio 

Canor Audio er en produsent med over 25 års erfaring. De har i flere år vært produsent for flere kjente merkevarer i tillegg til å produsere egne produkter av meget høy kvalitet. De senere årene har flere og flere fått øynene opp for dette merket, og oppdaget hvor prisgunstige produktene er sammenlignet med naturlige konkurrenter.

AI 1.10

Canor Audio AI 1.10 er en helt fantastisk integrert forsterker som har fått mye ros for sin gjengivelse av mellomtoneområdet.Forsterkeren er bygget rundt en helt ny forsterkertopologi basert på KT88-rør. AI 1.10 går i ren klasse A. Canor Audio har lagt store ressurser i å utvikle en rørforsterker med lite støy og høy kanalseparasjon. Det er også vektlagt mekanisk stabilitet og svært høy byggekvalitet. Med sin egenutviklede maskin for matching og innbrenning av rør, sikres en ekstrem kvalitetskontroll av rørene som leveres med AI 1.10.

Vår vurdering

AI1.10 er en nydelig forsterker fra et selskap med stor kompetanse på rørbasert elektronikk. Det er på mange måter en moderne og stabil rørforsterker, men som allikevel har alle trekkene som rørentusiaster ønsker. AI1.10 er således en rørforsterker som er lett å leve med, men uten at du mister de ettertraktede egenskapene til en klassisk rørforsterker.

Triode og ultralineær

AI 1.10 kan benyttes i enten triode-modus (2x20w), eller ultralineær-modus (2x40W). Begge modus har sine særegne styrker basert på musikk og smak.

Triode-modus gir en nydelig klang og nærhet i mellomtonen, og vil for mange være den foretrukne modus ved avspilling av musikk hvor fokuset ligger på vokal og et fåtall instrumenter.

Ultralineær-modus gir mer kraft og følelse av dynamikk. Særlig på litt mer kompleks musikk.

CMT ™

Canor PCB Milling Technology er en proprietær teknologi hvor det freses ut spor i kretskort slik atden dielektriske tapsfaktoren kommer nærmere tilsvarende for luft. Ofte bygges rørforsterkere med punkt-til-punkt lodding og kabling, men CMT ™ teknologien gir langt mindre produksjonsvariasjoner og dermed forutsigbart resultat.

Volumkontroll

I Canor Audio AI 1.10 benyttes en ekstremt nøyaktig relébasert volumkontroll. Dette er noe man normalt kun finner i produkter langt over prisen til AI 1.10. Canor brukte lang tid på å utvikle en løsning som går gjennom så få kontaktpunkter som mulig, men allikevel gir en brukervennlig volumkontroll. Avvik mellom høyre og venstre kanal er så lavt som 0,05dB, noe som utklasser selv det beste potensiometer.

Master/slave-funksjon

Canor Audio AI 1.10 har den unike muligheten å kunne kjøre to stk forsterkere som monoblokkeruten behov for ekstern forforsterker. En forsterker vil da operere som Master og styre den andre som Slave via C-Link.

Dette dobler utgangseffekten. Alt opereres synkront, både volum og innganger.

Spesifikasjoner

Utgangseffekt: 2 x 40 Watt Ultralineær og 2 x 20 Watt Triode

Inngangsfølsomhet: 500 mV

Inngangsimpedans: 30 kOhm

Innganger: 5

Total harmonisk forvrengning: Mindre enn 0,05% / 1 kHz, 5 W

Signal/støy-forhold: 95 dB

Rør:1x 12AX7, 2x 12AT7, 4x KT88

Dimensjoner (b x h x d): 435 x 170 x 485 mm

Vekt: 26 kg

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Varegruppe Lyd-og-bilde


Support
19188
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.