BILSTEREO

Bilstereo - lydsystem til bil

Helt siden tidlig 90 tallet har vi på audiocom.no distribuert bilstereo produkter til det Norske markedet. I bilstereo kategorien av vårt sortiment, finner du alt du trenger til små enkle oppgraderinger til store gromme bilstereo anlegg. Vi fører fler av de aller største bilstereo merkene, med varer i alle prisklasser og varer til et hvert ønske og behov.  Du finner alt fra DAB radioer, bilstereo med blåtann, forsterkere i alle watt klasser, subwoofere store og små høyttalere, til tilbehøret du trenger for å få montert bilstereo anlegget inn i din bil –

 

Vi har utvalget!
 

DAB
BILRADIO
BILTILPASSET
TILBEHØR
FORSTERKERE
HØYTTALERE
SUBWOOFER
BASSKASSER

Bilstereo oppgradering

Maksimal musikknytelse i bil får du ved å oppgradere lydsystemet til din preferanse, vi har bilstereo produktene du er på jakt etter.

 

Når du velger ut bilstereo til bilen din, er viktig å ta i betraktning hvordan du ser for deg bruken. Er det den ultimate musikkopplevelsen eller bare litt mer bass du søker?
Er det musikkopplevelsen, bør du starte med å oppgradere bilen med en ny bilradio. Her velger du en bilradio med de tilkoblingsmuligheter du ønsker samt utganger til forsterkere. Deretter legger du til en eller fler gode forsterkere som dekker dine behov. Noter deg at med forsterker får du renere og mer kontrollert lyd i alle volum. For stor er langt bedre en for liten! Bile din har sikkert flere originale høyttalere montert. Du kan selvfølgelig velge å fortsatt bruke disse, men vi anbefaler å bytte de ut. Dette fordi disse oftest ikke er av en kvalitet som tåler litt ekstra puff og ikke er særlig egnet til å gjengi god lyd.

 

Savner du bass i bilen, vil en subwoofer være løsningen for deg. Disse leveres enten som passive subwoofere som trenger et kabinett, ferdig i kasse eller som aktive basskasser. En subwoofer vil kunne gjengi de dypeste frekvensene som ikke de ordinære høyttalerne i bilen vil klare å gjengi.
Les mer om subwoofer her
Er du usikker på hva du bør velge? Vi og våre forhandlere har lang erfaring på lyd i bil. Vi gir deg gjerne tips og råd om hva som kan være en god løsning for deg og ditt bruk.
Vi anbefaler at autoriserte montører hjelper deg å montere ditt bilstereo anlegg for deg. Fler av våre forhandlere har montører har lang erfaring med montering av komplekse og komplette lydsystemer til bil.

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.