JL Audio forsterkere

JL Audio - 300/4v3 forsterker 4x75W Slash v3, klasse A/B JL Audio - 300/4v3 forsterker 4x75W Slash v3, klasse A/B

JL Audio - 300/4v3 forsterker 4x75W

Slash v3, klasse A/B

Varenr: 2003593
Alt. varenr: 300/4v3
9 995,-
-+
MPQ: 2
MPQ = Antall du må kjøpe for å kjøpe Master kartong
2 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

JL Audio Slash 300/4v3 forsterker

4-kanaler Klasse A/B full-tone forsterker 4x75w 1,5-4ohm

 

JL Audio Slash 300/4v3 er en klassisk klasse A/B forsterker av høyeste klasse. Det er også en av de mest fleksible forsterkere på markedet med en svært praktisk analog signalprosessor. Dette gjør at du kan enten benytte Slash 300/4v3 i en standard front – og bakhøyttalerkonfigurasjon, eller en mer avansert løsning med aktiv deling opp til 5kHz fra en fullanalog signalprosessor.

 

Bare synet av en Slash v3 gjør at du får lyst på den. Et solid chassis med tykke, støpte kjøleribber, elegante sidepaneler og topplate i sort aluminium gir følelsen av et ekte High-End produkt. Når du får høre den, forstår du hvorfor Slash etter 20 år er i v3, og fortsatt et ettertraktet produkt.

 

Forsterkerteknologi

JL Audio Slash 300/4v3 er bygget rundt en klasse A/B forsterkerteknologi patentert av JL Audio. Denne sikrer stabil og forvrengningsfri ytelse med varierende last. Dette oppnås ved at den patenterte kretsen sørger for absolutt symmetri i kraftgjengivelsen fra transistorene.
Selve forsterkeren blir drevet av JL Audio sin R.I.P.S strømforsyning. Dette er en kraftig regulert strømforsyning som JL Audio først gjorde kjent med første generasjon Slash forsterkere. Denne regulerte strømforsyningen sørger for at Slash v3 forsterkere leverer samme effekt mellom 11 og 14,5 volt, og tilsvarende gjelder ved impedanser fra 1,5 til 4 ohm.

 

Differensialt balanserte innganger

Det hjelper lite med toppspesifisert forsterker og strømforsyning dersom inngangstrinnet ikke holder samme standard. JL Audio benytter differensialt balanserte innganger som gir ypperlig motstand mot indusert støy. I dagens kjøretøy med mye sofistikert elektronikk, er det flere potensielle kilder til støy. Med vanlige Single-Ended RCA-innganger og enkle signalkabler er sjansen for jordsløyfer og indusert støy større i dag enn tidligere. Med JL Audio sin differensialt balanserte struktur ser både senterleder og skjerm så høy impedans mot jord ved inngang at jordsløyfer ikke kan dannes. Ulempen med en differensialt balansert struktur er at det er langt mer kostbart enn en Single-Ended konfigurasjon.
En annen fordel med JL Audio sine differensialt balanserte innganger er at disse aksepterer flere typer høy – og lavnivåsignaler, slik at behovet for signaladapter bortfaller.

 

Avanserte beskyttelseskretser

For å beskytte investeringen din mot overoppheting har JL Audio implementert en avansert beskyttelseskrets som kalles Advanced Rollback Protection. Denne overvåker forsterkerens tilstand og endrer forsterkerens funksjon slik at ubehagelige nedstengninger unngås. Beskyttelsen skjer automatisk og, i de aller fleste tilfeller, uten at du legger merke til det.
 

Teknisk info

Produktinformasjon

Antall kanaler 4 kanaler


Support
10756
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.