Alpine S-Serien høyttalere

Alpine S-Serien

Introduksjon av helt ny S-serie høyttalere

Alpine S-Serien høyttalere leverer utrolig god lyd i forhold til sin pris. De er perfekte for OEM oppgraderinger med fler størrelser i serien.

HAMR oppheng Alpine S-serien

HAMR oppheng

Alpines patenterte H.A.M.R. (High Amplitude Multi-Roll) oppheng finner du nå på S-Serien høyttalere. Denne godt prøvde teknologien øker slaglengden, samtidig som den beholder linearitet og nøyaktighet. Multi-roll designet gir et jevnt utsving av opphenget som er utrolig lineær uten å farge lyden.

Kraftfull høyttaler motor

Kraftfull høyttaler motor

S-Serien høyttalere har en stor talespole. Til eksempel har 6,5 og 6x9-tommern en 35mm talespole. Større talespole øker effekthåndteringen og kontrollen til motoren

CFRP membran

CFRP membran

S-Serien høyttalere er bransjens første høyttalere som benytter materiale kalt CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) som er et svært lett og solid materiale. På en normal oval membran er kanten normalt svakere en senter på grunn av den langstrakte formen.   Siden CFRP materiale har en retning, kan det manipuleres i støpe prosessen for å styrke områdene av membranen som normalt er svake. Resultatet blir en solid membran som leverer nøyaktig og effektiv ytelse.

Høyttalergriller Alpine S Serien

Beskytt dine høyttalere

I de aller fleste applikasjoner blir grillene aldri brukt, av denne grunn kommer alle S-Serien høyttalere uten griller. Men til deg som trenger grillene, levere disse flotte grillene som valgfritt tilbehør

TILBEHØR
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.