DE STØRSTE SKJERMENE,
KRAFTIGSTE NAVIGASJONENE,
APPLE CARPLAY
ANDROID AUTO
ALPINE HALO9

Halo9 er ikke bare et begrep, det er en serie med markedets råeste Multimedia, navigasjons enheter med de STØRSTE skjermene tilgjengelig for ettermontering

Den svært populære Alpine Halo9 er nå også tilgjengelig med innebygget navigasjon. Dette er spesielt interessant for yrkes sjåfører, bobileiere og alle andre som setter pris på at radioen i bilen har en kraftig innebygget navigasjon. I Halo9 serien finner du nå 3 lekre enheter, alle med en lekker og slank berørings skjerm på hele 9-tommer. Den høyoppløste skjermen  viser radioen brukergrensesesnitt, kart og rutevalg stort og tydelig. Enhetene passer for øvrig i alle biler med 1DIN installasjons plass.

 

Det helt nye «Alpine Halo9 Navi» systemet har selvfølgelig fått iGo Primo NextGen navigasjon Platform med Tom Tom kart for 46 land med 3 år gratis nedlastbare kart oppdateringer. Siden enheten også støtter Apple CarPlay og Android Auto kan du også navigere med apper som Google Maps, Waze etc.

 

FINN DIN FORHANLDER - Klikk Her..

Den super slanke skjermen med LED omgivelses belysning oppleves som flytene over dashbordet og vil gi bilen et moderne uttrykk.

 

Modellen INE-F904DC leveres med forhandsprogramert Camper og Truck programvare som er en MEGET hendig programvare, speielt for større biler. Denne vil sikre at rutene du får opp faktisk tar høyde for at kjøretøyet enheten er programert for vil kunne kjøre ruten enheten beregner. Veldig kipt å bli ledet inn i en trang gate med en lav bro bilen ikke vil kunne passere på grunn av for stor høyde....

Alpine-INE-F904D-9-tommer-HALO9-med-innebygget-navigasjon

Alpine INE-F904D Halo9 med innebygget Naviasjon

INE-F904D er en avansert navigasjonsenhet med en 9-tommer WVGA berøringsskjerm med DAB+ radio (uten CD/DVD drivverk). Den har et standard 1DIN chassis for installasjon, hvor skjermen «svever» i front av bilens dashbord. Løsningen lar deg plassere en overdimensjonert skjerm i en rekke biler, uten behov for spesialtilpasning.  INE-F904D har installert iGO Primo Nextgen navigasjon med kart over 46 land fra TomTom. Kunder får hele 3 år med gratis oppdatering av navigasjonssystemet.
 

Alpine Halo9 Navi for lastebiler og større bobiler

Alpine INE-F904DC Navi for lastebiler og større bobiler

INE-F904DC er en avansert navistasjon med en 9-tommer WVGA berøringsskjerm uten CD/DVD-drivverk, og DAB+ radio. Den har et standard 1DIN chassis for installasjon, hvor skjermen «svever» i front av bilens dashbord. Løsningen lar deg plassere en overdimensjonert skjerm i en rekke biler, uten behov for spesialtilpasning. Mange lastebiler har et 1DIN uttak for installasjon over vinduet. Halo9 Navi kan enkelt installeres i et slikt uttak I en “hengende” konfigurasjon.
 

Alpine iLX-F903D

Alpine iLX-F903D Halo9 modellen som bringer standard 1DIN radio til neste nivå

Opplev Alpine iLX-F903D 1DIN Digital multimedia stasjon med 9-tommer skjerm, kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto. Alpine Halo9 modellen iLX-903D har en gigantisk 9-tommer stor skjerm som lar seg monteres i et standard 1DIN radio hull. Den super-slime skjermen oppleves som et pent svevende display over dashbordet. iLX-F903D er utstyrt med hvit LED omgivelses belysning på undersiden som forsterker opplevelsen av den store skjermen. Med Halo9 iLX-F903D får du tilgang Apple CarPlay og Android Auto kompatibilitet, DAB+ radio, USB musikk og video avspilling, blåtann handsfree og musikk strømming mm i et og samme produkt. Ta fremtiden med deg inn i bilen med Alpine Halo9.

1DIN chassis – 9-tommer skjerm

1DIN chassis – 9-tommer skjerm

Alle Halo9 modellene er designet rundt et standard 1DIN chassis. Dette gjør enheten kompatibel med biler som enten har ferdig 1DIN eller 2DIN montering for spiller, eller hvor det kan ettermonteres monteringsramme. Den 9-tommer store høyoppløste berøringsskjermen er festet i fronten av enheten med solide stålbraketter som hindrer vibrasjon i skjermen ved kjøring.
 

Design med Kant-til-kant glass

Design med Kant-til-kant glass

Den utrolige 9-tommer skjermen har er svært slankt kabinett med glass i front som går fra kant-til-kant. En fin kromlist rundt ytterkanten forsterker det eksklusive uttrykket. Displayet har en rekke trykknapper på bunnen, og er moderne i sin funksjon og uttrykk.
 

Justerbar displayvinkel

Justerbar displayvinkel

Du kan justere display på Halo9 fra +45 til -20grader for å tilpasse vinkelen til de aller fleste dashbord. Etter at displayets vinkel er satt, låses displayet i denne vinkelen slik at det står fast, og ikke løsner eller beveger seg ved kjøring og bruk.
 

Justerbar displayhøyde -og dybde.

Justerbar displayhøyde -og dybde.

Høyden på displayet kan justeres +/- 30mm fra midtposisjon og inntil 20mm utover. Dette øker muligheten for en mer hensiktsmessig plassering av skjermen. Etter justering låses displayet i valgt høyde og dybde.
 

Innebygget navigasjon med kart fra TomTom

Innebygget navigasjon med kart fra TomTom

Det innebygde iGO Primo Nextgen navigasjonssystemet bruker kartverk fra TomTom, og kommer forhåndsinstallert med kart for 46 europeiske land. Du kan velge mellom hundretusenvis av POI for å lokalisere bensinstasjoner, restauranter, turistattraksjoner, kjøpesentre og mye mer. Du kan også legge inn din destinasjon via geografiske koordinater. Filveiledning holder deg oppdatert på hvor du skal plassere deg for å hindre at du mister en avkjørsel. TMC holder systemet oppdatert på trafikkinformasjon.
 

3 år med gratis kartoppdatering INE-F904D

3 år med gratis kartoppdatering

Du kan jevnlig oppdatere dine kart fra TomTom uten kostnad i en periode på 3 år. Etter dette kan du kjøpe kartoppdateringer basert på land eller regioner til fornuftige priser. Besøk www.naviextras.com for mer informasjon om tilgjengelige pakker og tilbud.
 

Innebygget DAB Digitalradio INE-F904D

Innebygget DAB+ Digitalradio

Den innebygde DAB+ radioen bruker den mest avanserte digitale teknologien for å levere enestående og støyfritt radiomottak. DAB+ byr på en rekke fordeler fremfor tradisjonell FM radio: Velg fra et bredere utvalg kanaler, o getter et kanalsøk, velg dine kanaler ut i fra lister basert på alfabetisk rekkefølge eller sjanger
 

 Kamera for kjøreassistanse og display for parkeringssensor

Kamera for kjøreassistanse og display for parkeringssensor

Alpine kan tilby et rikt utvalg front og bakoverrettede kamera, inkludert kamera med flere synsvinkler. Du kan koble disse kameraene, samt originale ryggesensorer (via CAN-modul som selges separate) til INE-F904D.
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.