Bilstereo

Hjemmekino subwoofere

Marine stereo

JL Audio – lyd og kvalitet, tvers igjennom

Det å lage god lyd er ikke kun JL Audio sitt oppdrag. Det er deres lidenskap! Gjennom godt utprøvde og patenterte teknologier, har JL Audio helt siden starten på 70 tallet presentert komplette linjer med stereo komponenter til bil, båt og hjemme kino.  


I 1998 overtok vi på Audiocom agenturet for Norge og siden da hatt gleden av å distribuere fortryllede JL Audio lyd til det Norske folket. Bilstereo med ekte lidenskapelig lyd med dyp, god, bass kvalitet. JL Audio hjemmekino subwoofere er bygget med den samme lidenskapen for god lyd. For hver generasjon av subwoofer-element har JL Audio oppnådd banebrytende design og ytelser. Helt siden tidlig 90 tallet og originalene 8W2, W1 og daværende enestående W6 frem til dagens W7AE, W6v3 og TW5v2 har JL Audio levert subwoofer mer fokus på REN lydkvalitet…
 

Bilstereo
Subwoofer
Marine
Tilbehør

God lyd er ikke bare JL Audio sitt oppdrag. Det er deres lidenskap.

JL Audio er et privat eiet uavhengig amerikansk selskap som er aktivt på hjemme-stereo, bilstereo, Powersports og Marine lyd-markedene. De fokuserer på å levere unik teknologi, overlegen kvalitet og høy ytelses lyd til kunder over hele verden. Bak all innsats er en sterk tro på at god lyd har en reell verdi og at kunder kan "fortelle forskjellen".

Hos JL Audio finner du folk som elsker lyd og tar det veldig seriøst og anser seg selv heldige som har en karriere i et så hyggelig felt. Ekte "lyd hoder" finnes rundt hvert hjørne i JL Audio sine fasiliteter i Miramar, Florida og Phoenix, Arizona. Dette er tidligere lydforhandlere, IASCA verdensmestere, installatører, studio ingeniører og ingeniører med stor erfaring innen profesjonell bil og hjemme lydproduktdesign.

 

 

Lucio Proni

Medstifter, CEO og sjefingeniør

 

Lucio Proni

 

JL Audio sjefingeniør, Lucio Proni, er medstifter av JL Audio og også selskapets administrerende direktør. Hans ingeniørbeslutninger blir preget av hans store erfaring innen høyttalerdesign, mekanisk design, salg av lyd og bilmontering. Disse erfaringene gir ham et verdifullt perspektiv på det som er viktig for installatører, butikkeiere og detaljhandelskunder. Denne kombinasjonen av perspektiver og erfaring resulterer i produkter som ikke bare utmerker seg i rene ingeniørbetingelser, men også i hvor godt de fyller virkelige behov.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.