JL Audio Marine høyttalere

Er du på jakt etter de beste høyttalerne fra den største produsenten av høyttalere til båt, da har du landet på riktig side. JL Audio produserer sine marine høyttalere på sin fabrikk i Florida USA etter strenge krav til kvalitet og holdbarhet. Så skal du ha kvalitet som varer, velger du høyttalere fra JL Audio

M6-serien
M3-serien

JL Audio marine høyttalere

Laget i USA logo

Presisjonsbygget i USA

Produksjonsfasilitetene av høyttalere til JL Audio i Miramar, Florida er en av de mest avanserte i verden!

 

I en tid hvor det meste av lyd produkter er bygget i fjerne Østen, har produksjonen av høyttalere til JL Audio i Florida økt i omfang. Alle W7, W6, TW5, TW3, TW1, W3v3, noe av ZR, marine høyttalere, hjemme subwoofere, Stealthbox© og majoriteten av basskassene er alle produsert i Florida.

 

For å hanske opp med verdens markedets konkurranse, har produksjons ingeniører laget et av verdens mest avanserte fasiliteter for montering av høyttalere. Dette engasjementet for første klasses teknologi, lar JL Audio sine godt trente arbeidere effektivt bygge JL Audio produkter med en ekstrem høy kvalitet standard.

Samtidig som det også er mulig å sette sammen god kvalitet andre plasser i verden (for JL Audio produserer noen av produktene i Europa og Asia), kan det være utfordrerne når produktets teknologi blir for innovativt og komplekst.

 

Siden de fleste av JL Audio sine Premium høyttalere inneholder egne patenterte teknologier som krever spesifikk monterings teknikk, foretrekker JL Audio at personene som har designet, har tett oppfølging av personene som setter det sammen

Marine testet design

 

Marine testet design

JL Audio tar material valg på alvor! Utformingen av marine produkter krever omfattende material testing for å oppnå pålitelighet og lang levetid.

 

Å bygge seriøse marine produkter krever en reell forpliktelse til miljøprøving og materialspesifikasjon. Til dette formål har JL Audio investert i Ultrafiolett testkamre (for å simulere år med soleksponering) og Salt tåke-kamre (for å simulere år med eksponering for saltvannsmiljøer). Denne testingen er avgjørende for å bygge produkter som ikke bare høres bra ut båten din, men også låter bra i mange, mange år.

 

Q Fog chamber UV chamber

 

Materialer brukt:

  • Sprøyte støpt mica-fylt polypropylene membraner med syntetisk gummi oppheng, spesielt formulert for å tåle UV stråling og det maritime miljø
  • Marine grad, syntetisk fiber spider med progressiv rull design som tåler høy fuktighet.
  • Spisesal utviklet polymer rammer er korroder og UV bestandige og kapsler bassens motor system inne for å hindre korrodering.
  • Gull pleterte, marine grad tilkoblings terminaler
  • Monteringsdeler i marine grad rustfritt stål inkludert.

 

Marine materialer

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.