26606

Emphaser ESP-DM3

Dempematte polyester 17mm 200x46cm

Varenr: 2008870
Alt. varenr: ESP-DM3
799,-
-+
4 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Emphaser ESP-DM3

Emphaser har vært på markedet i mer enn 25år og er i dag sterkere enn noensinne. Merket har et tydelig fokus på solide prestasjoner i forhold til pris og et stadig økende utvalg biltilpassede produkter.

EMPHASERs selvklebende ESP-DM3 laget av polyester og et lag av aluminiumbutyl forbedrer kjøretøyets interiørakustikk, reduserer kjøretøyresonans, motor-, rulle- og vibrasjonsstøy. Dette muliggjør dermed en bedre lytteopplevelse av favorittmusikken din i kjøretøyet.

ESP-DM3 er et isolerende materiale med en materialtykkelse på 17 mm og er ideell for bruk på f.eks kjøretøydører, spesielt innsiden av dørpanelet, for å minimere refleksjoner mellom ytter- og innerpanel og dermed optimalisere akustikken.


ESP-DM3 kjennetegnes ved sin høye isolerende effekt og er enkel å bearbeide: bare klipp med saks eller skjærekniv, fest deg til innsiden av baksiden av dørpanelet og trykk - ferdig. Det sterke klebelaget sørger for fast vedheft og letter festing til alle overflater. ESP-DM3 kan derfor brukes mellom alle metallplater og trimdeler for å redusere uønskede resonanser.

Teknisk info


Support
26606
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.