Eton ONYX S3 High-End 3veis komponentsett

Eton ONYX S3

High-End 3veis komponentsett

Varenr: 2008899
Alt. varenr: Onyx S3
19 998,-
-+
2 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Eton ONYX S3

ETON er en av verdens fremste utviklere og produsenter av høyttalere. De senere årene har Eton kommet med flere høyttalerserier som setter standard for høyttalere til bil. Det foreløpig ypperste fra Eton er CORE og Eton bestemte seg for å utvikle en ny høyttalerserie som kom så tett på CORE som mulig, men til en langt lavere pris - Resultatet ble ONYX

Onyx S3 - Utsøkt lyd fra 3veis komponentsett

ETON ONYX tilhører det beste fra Eton sin nesten 40års historie. Dette er høyttalere med små kompromisser i forhold til toppserien CORE for å tilby den beste lydkvalitet tilgjengelig til en langt lavere pris.

ETON ONYX high-end-høyttalere benytter materialer av høy kvalitet kombinert med en unik design: ONYX imponerer med sin proprietære membranteknologi, som er basert på en spesiell papirblanding med avstivende struktur. Resultatet er en høyttalerserie som er tett på det beste som er å oppdrive, men til en pris som gjør dem mer oppnåelige.

ONYX diskanten imponerer med sitt  avstivede, asymmetrisk koblingsvolum, hånd-coatet silkedome med flertrinnsventilasjon, eloksert overflatemontert og innebygd hus laget av glassperleblåst trykkstøpt aluminium, avtagbart dekkgitter og høykvalitets skrukoblingsterminaler. Resultatet er en høyttalerserie som er tett på det beste som er å oppdrive, men til en pris som gjør dem mer oppnåelige.

Selges kun av utvalgte og godkjente forhandlere

Teknisk info


Support
26695
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.