Hi-Fi Konstruert og bygget for å prestere!

Hver lydentusiast har som mål å oppnå uanstrengt, artikulert og dynamisk bass som støtter den musikalske og filmatiske presentasjonen med glans.

 

JL Audio aktive subwoofere er designet og bygd for å oppnå enestående ytelse i alle områder i rimelig størrelse, vakre utformede pakker.

 

For å oppnå dette har JL Audio gitt unike tilnærminger til driver- og elektronikkdesign som virkelig skiller produktene fra massen. På disse sidene vil vi dele noen av disse teknologiene med deg: banebrytende driverplattformer, uvanlig kraftige koblingsforsterkere og avanserte signalbehandlingspakker. Alle ingrediensene er nøye integrert for at lydopplevelsen skal nå nye nivåer av fortreffelighet.

 

Til slutt vil vi sørge for at teknologiene til JL Audio fungerer sammen i lytterommet ditt, så vi oppfordrer deg til å diskutere dine spesifikke behov med din autoriserte JL Audio-forhandler. De vil hjelpe deg med å komme frem til den best mulige subwoofer-løsningen for hjemmet ditt, og kan tilby installasjonshjelp for å sikre at lytteropplevelsen er alt du håpet på at det ville være.
 

Aktiv subwoofer
Innbyggning
Elektronikk
Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.