Velg kategori:
Signal (1)
Merke:
Kicker (3)
Antall kanaler:

Båtsereopakker  - Den komplette løsningen for god lyd på sjøen

Er du på utkikk etter en komplett løsning for å oppgradere stereo i båt? Vi har et variert utvalg av båtstereopakker som gir deg alt du trenger for å få et fantastisk anlegg i båt. Våre pakker inkluderer kvalitetskomponenter som sikrer god lyd, er enkle å installere og er designet for å tåle vann og tøffe maritime forhold.

Stereo i båt – Oppgrader lydsystemet ditt med våre båtstereopakker

Våre båtstereopakker gir deg alt du trenger for å sette sammen et kraftig og pålitelig lydsystem for båten din. Vi har nøye utvalgt komponenter som fungerer perfekt sammen, og sørger for at du får den beste lydkvaliteten og brukervennligheten. Våre båtstereopakker inneholder alt fra:

  • Båtstereo med Bluetooth og USB-tilkobling
  • Vanntette marinehøyttalere
  • Subwoofer og forsterker
  • Til kabler og tilbehør for enkel installasjon

Anlegg i båt – Kombiner stil og funksjon med våre båtstereopakker

Med våre båtstereopakker får du et anlegg i båt som ikke bare leverer god lyd, men også ser bra ut. Alle våre pakker inneholder elegante og moderne komponenter som passer perfekt inn i båtens interiør. Vi tilbyr også et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne den perfekte kombinasjonen for din båt.

God lyd – Nyt musikken din som aldri før

Våre båtstereopakker er designet for å gi deg den beste lydkvaliteten mulig. Vi har inkludert kraftige forsterkere og høykvalitets høyttalere i våre pakker for å sikre at du får en klar og balansert lyd. I tillegg tilbyr vi også subwoofer og bassenheter for de som ønsker å legge til ekstra dybde og bass i lydbildet. Med våre båtstereopakker vil du kunne nyte musikken din som aldri før.

Tåler vann – Pålitelige båtstereopakker for det maritime miljøet

Når du er på sjøen, er det viktig å ha et anlegg i båt som tåler vann og tåler tøffe forhold. Våre båtstereopakker er spesielt designet for det maritime miljøet og inneholder vanntette og UV-bestandige komponenter. Dette betyr at du kan være trygg på at ditt nye lydsystem vil vare lenge, uansett vær

JL Audio Marinepakker

Kicker Marinepakker

Hovedenheter

Tilbehør/Montering

Blåtann

Antenner - Diverse

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.