VELKOMMEN OMBORD TIL EN NY LYD OPPLEVELSE!

DAB

Utstyr båten din med DAB radio

Forsterkere

Får dine høyttalere til å leve

Høyttalere

Gir deg den musikalske lytte gleden

Subwoofer

Fundamentet i lyden ligger i bassen

Tilbehør (NY)

Kabler, montering, m.m

Båtstereo det vi liker å kalle Marine :-)

Å velge ut det beste stereoanlegget til din båt, boblebad eller andre utendørs applikasjoner kan være en utfordring. I vårt sortiment finner du produkter i fler pris kategorier, alt fra det helt enkle til avansert tungt utstyr. Velg blant ekte marine stereo produkter fra kjente merkevarer som Alpine, JL Audio, Kicker, MTX mm. Om du kun var på jakt etter et sett høyttalere eller et komplett system, så har vi produktene selv maritime lydsystemer i 50 knop høres av de i den åpne båten.

 

Hvorfor skal jeg bruke stereo utstyr laget for båt?

Enkelte båtentusiaster bruker bilstereo utstyr i sine båter for å få den lyden de ønsker når de er ute på fjorden. Dette virker jo naturlig, siden de aller fleste fritidsbåter i dag har et 12volt elektrisk system, akkurat som i bilen. Bilstereo utstyr er designet for montering innelukket i en bil hvor utstyret ikke blir utsatt for rein, sprut, fuktighet og salt regn. Med andre ord er det en del baksider med å bruke bilstereo i båt du bør vite om.

 

Typisk livstid for bilstereo eksponert til det maritime miljø i en båt vil være ca et år. Du kan selvfølgelig oppleve lengre, men også kortere. Korrosjon er hovedproblemet siden kopper i kretsløpene i utstyret er svært sårbart. Selv om utstyret ikke blir vått, er det fuktigheten og dens salt innhold som blir utfordringen.

 

I motsetning til vanlig bilstereo utstyr er kretskort på marine stereo utstyr dyppet i flytende plastikk / lakket slik at kretskortene i større grad tåler eksponeringen for det maritime miljø. Den tynne plastikk/lakk laget forsegler all kobber fra å bli direkte eksponert til den fuktige luften. Dette er en omfattende prosess som gir marine stereo produktene en livstid om bord i en båt vanlig bilstereo aldri vil overleve.

 

Mange innser ikke at bilstereo høyttalere som ikke er designet for utendørs bruk, er laget med papirmembran. Papir høres billig og kjedelig ut, men papiret som brukes i en høyttalermembran er faktisk mer som et tynt pappmateriale. Produsenter bruker ikke papir for å spare penger. Faktisk er noen av de dyreste høyttalerne du får kjøpt laget med papir fordi materiale er utmerket for lydgjengivelse. Mye tid og krefter går inn i prosjektering av papiret til de perfekte spesifikasjonene for optimal lydkvalitet.

 

Når det er sagt, er det ikke mye fantasi som skal til for å vite hva som skjer med en papir høyttalermembran når den blir utsatt for vann. Typiske bilstereo høyttalere vil sjeldent overleve et år eller mer i båt. Blir de utsatt direkte med vann overlever de gjerne ikke mer enn ettermiddagen.

 

Marine høyttalere bruker vanntette materialer som mylar eller polypropylen i stedet for papir. Disse materialene har omtrent de samme resonansegenskapene som papir med den fordelen av å være vanntett. Så da får du god lydkvalitet og holdbarhet i tillegg. Som du kanskje opplever, er båtens høyttalere vanligvis litt dyrere enn bilhøyttalere, men fordelene er mye større enn kostnadene.

 

Marine høyttalere er vanntette høyttalere, noe som betyr at de er ugjennomtrengelige for regn, spruting og til og med spyling i henhold til gitte standarder. Imidlertid er de ikke utformet til å bli nedsenket. Men det betyr ikke at de tåler en rask dukkert i vannet…

 

I stor grad er bruken av marine stereo utstyr i båten din absolutt verdt litt ekstra tid, innsats og kostnad. 

Båtstereo – Nyt den ultimate lydopplevelsen på sjøen

Er du på jakt etter det perfekte anlegg i båt som kan levere god lyd og samtidig tåle vann? Da har du kommet til rett sted! Vi har et bredt utvalg av båtstereo, subwoofer og basssystemer som er spesialdesignet for å gi deg den beste lydkvaliteten mens du nyter livet på sjøen.

Stereo i båt – Få mest mulig ut av dine båtopplevelser

En høykvalitets stereo i båt gir deg muligheten til å nyte favorittmusikken din, sportssendinger, og mye mer mens du seiler. Våre båtstereoanlegg er konstruert med tanke på den maritime livsstilen, og er designet for å tåle vann og fuktighet, samtidig som de gir deg krystallklar lyd. Med en båtstereo fra oss kan du være trygg på at du får et produkt som både er pålitelig og holdbart.

Anlegg i båt – Gi deg selv og dine gjester en lydopplevelse uten sidestykke

Å investere i et godt anlegg i båt er avgjørende for å skape den rette stemningen under båtturer, enten du ønsker å slappe av med beroligende melodier, eller skape liv og røre med et bassdunkende lydspor. Våre båtstereoanlegg kommer med en rekke funksjoner som vil gi deg full kontroll over lyden, og garanterer en uforglemmelig lydopplevelse for deg og dine gjester.

Subwoofer og bass – Ta lyden til nye høyder

En subwoofer er et must for enhver som ønsker å forsterke bassen og tilføre ekstra dybde til lydbildet på sjøen. Vårt utvalg av subwoofer og basssystemer er designet spesielt for båter og er både kraftige og kompakte. De gir deg den dype og rike bassen du lengter etter, og sørger for at du får fullt utbytte av din båtstereo.

God lyd – Skreddersydd for den maritime livsstilen

Vi forstår at når du er på vannet, er det viktig med god lyd. Derfor tilbyr vi båtstereoanlegg og høyttalere av høy kvalitet som er spesialdesignet for å gi deg den beste lyden mulig, uansett værforhold. Våre produkter er bygget for å tåle vann, og har kraftige forsterkere og høyttalere som sørger for å levere den lydkvaliteten du fortjener.

Tåler vann – Vær trygg på at ditt anlegg i båt vil vare lenge

Våre båtstereoanlegg er utviklet med tanke på det maritime miljøet og

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.