JL Audio Marine - Når kun det beste er godt nok

I en verden hvor sjøen stiller krav til både utstyr og utholdenhet, redefinerer JL Audio standarden for maritim lyd med sin urokkelige forpliktelse til kvalitet, innovasjon og ytelse. Med en produktlinje som omfatter alt fra dypbassende subwoofere til krystallklare høyttalere, banebrytende forsterkere og robuste kildeenheter, tilbyr JL Audio ikke bare en lydopplevelse av høyeste kaliber, men en uovertruffen kvalitet som møter havets utfordringer. Gjennom sitt engasjement for eksepsjonell lydkvalitet og holdbarhet i maritimt miljø, står JL Audio frem som den ubestridte lederen i maritim lyd. Enten det er for underholdning eller avslapning på åpent vann, forsikrer JL Audio at ditt maritime eventyr blir akkompagnert av en lydopplevelse uten sidestykke. Med JL Audio marine, er løftet enkelt: når kun det beste er godt nok.

 

 

Subwoofere

For JL Audio er subwoofere seriøs forretning og en viktig del av formelen deres for god lyd på sjø og vann. En motorbåt i fart produserer enorme mengder lavfrekvent støy, noe som er umulig for små fulltone høyttalere å overdøve. Å legge til en subwoofer gir deg ikke kun bedre bass - det vil også hjelpe hele systemet ditt til å låte renere og høyere.

 

 

Les mer

 

Høyttalere

JL Audio sitt rykte som lederen innen maritim lyd er bygget på kvaliteten til JL Audio sine maritime høyttalere. JL Audio bygger høyttalerne sine på fabrikken sin i Miramar Florida med de mest holdbare materialene for å tåle ekte maritim belastning. De tilbyr to serier med marine høyttalere: M3 og M6. M3 utkonkurrerer tradisjonelle marine høyttalere og er dimensjonert for å fungere som en direkte erstatning for disse. M6-serien er høyttalere med maksimal ytelse som har høyere effekthåndtering, større diskanter og enda mer utgangseffekt. Begge seriene er tilgjengelige med, eller uten RGB-belysning.

 

 

LES-MER

 

Forsterkere

JL Audios banebrytende maritime forsterkere drar nytte av flere tiår med ingeniørerfaring innen forsterker teknologi. De leverer suveren lydkvalitet, samtidig som de trekker mindre strøm. Dette gjør at forsterkerne er mer kompakte, kjøre kjøligere og redusere belastningen på båtens elektriske system. Med forsterkere fra ultrakompakte MX-serien til enestående MVi-serien med integrert DSP, er du helt sikker på å finne den riktige modellen som passer ditt behov. Uansett hvilken du velger, får du en seriøs forsterker, designet for å lage god lyd i ditt fartøy.

 

LES MER

 

Hovedenhet

Kvalitetslyd starter alltid med et rent signal fra en godt konstruert kildeenhet. JL Audio MediaMaster® maritime kildeenheter er bygget for å tåle det tøffe maritime miljøet, samtidig som de tilbyr tilkobling til alle medieenhetene dine. De har flere soneutganger som også gir deg full kontroll over lyden i hele båten. Hver Mediamaster-modell har en pen LCD-skjerm med full lysstyrke som er utformet for å være synlig i sterkt sollys. JL Audio tilbyr også frittstående Blåtann-mottakere for mindre fartøy eller andre bruksområder som krever trådløs tilkobling med god lyd. 
Spillelistene dine vil låte fantastisk!

 

LES-MER

 

Tilbehør / tilkoblingssystemer

Kvaliteten på din strøm-, høyttaler- og signalkabel er ekstremt viktig i det tøffe maritime miljøet. JL Audio benytter materialer med høy marine kvalitet, konstruert for å gi deg den ytelsen og soliditeten  du trenger på vannet. Vi tilbyr tilkoblingsprodukter for forsterker, kildeenhet og høyttalerinstallasjon.

 

LES MER

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.