JL AUDIO C7-350cm mellomtone (stk) 3,5" 90mm m/grill JL AUDIO C7-350cm mellomtone (stk) 3,5" 90mm m/grill JL AUDIO C7-350cm mellomtone (stk) 3,5" 90mm m/grill JL AUDIO C7-350cm mellomtone (stk) 3,5" 90mm m/grill JL AUDIO C7-350cm mellomtone (stk) 3,5" 90mm m/grill JL AUDIO C7-350cm mellomtone (stk) 3,5" 90mm m/grill

JL AUDIO C7-350cm mellomtone (stk)

3,5" 90mm m/grill

Varenr: 2005855
Alt. varenr: C7-350cm
4 200,-
-+
MPQ: 2
MPQ = Antall du må kjøpe for å kjøpe Master kartong
4 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupport
Beskrivelse

JL Audio C7-350cm mellomtone

3,5-tommers (90 mm) mellomtone, med grill


C7 er høydepunktet i JL Audio langvarige historie innen bilhøyttalerdesign. Produktene dro nytte av våre mest avanserte utviklingsverktøy og representerer vår komplette forpliktelse overfor presisjon i alle ledd.

Mellomtonen C7-350cm er utviklet spesielt for å fungere i et 3-veis system, sammen med separate bass -og diskanthøyttalere. Den er utviklet og spesialbygget fra grunnen av, og gir eksepsjonell transientrespons og enestående linearitet. Dette resulterer i uovertruffen klarhet og naturlig reproduksjon av mellomtonefrekvenser. Forvrengning og ulineariteter er minimert gjennom kritisk optimalisering av dynamisk motor- og fjæringsatferd.

Passive delefiltre er ikke inkludert i C7 serien, da alle høyttalerne er designet for aktive systemer. I stedet anbefaler vi en DSP av høy kvalitet, for eksempel JL Audio TwK ™ 88 eller D8, og en dedikert forsterkerkanal for hver C7-høyttaler i systemet. Nøyaktig oppsett av frekvensutjevning, tidsforsinkelses og delefiltre vil sikre optimal ytelse i bilen.

 

 

C7-350cm Designmerknader:

  • Membran og støvhette: Vakuumformet, mineralfylt polypropylenmateriale gir utmerket demping og lav masse. Selve membranen har en mild avbuet profil for å optimalisere frekvensresponsen. En konkav støvhette forbedrer ytelsene ved høyere frekvenser ytterligere.
  • Opphengsdesign: Opphenget er designet rundt et bakre oppheng (spider) med lineær profil, laget av en blanding Nomex® og Polyester/bomull.  Fremre oppheng er laget av gummi. De to kombineres for å gi optimal demping uten å dempe vandringen for tidlig.
  • Motordesign: C7-350cm benytter en magnetisk krets med høy tetthet bestående av en høykvalitets neodymiummagnet og en spesielt maskinert U-Yoke motortopologi. Magnetsystemet er nøyaktig optimalisert ved å bruke avanserte FEA-verktøy for å redusere forvrengning og gi lineær motorkraft i hele høyttalerens virkeområde.
  • Den godt dimensjonerte overhengte svingspolen på 36 mm (1,42 tommers) diameter, er viklet med kobberbelagt aluminiumstråd på en spoleform av glassfiber. Den store svingspolen gir ekstra effekthåndteringsevne, og minimerer termisk komprimering og forvrengning ved høyere lyttenivåer.
  • Chassisdesign: Det brukes en spesiallagd kurv av støpt legering. De tynne eikene maksimerer luftgjennomstrømning i bakkant.

Anbefalt båndbredde:

Med 48 dB / oktavfiltre: 300 Hz - 10 kHz
Med 24 dB / oktavfiltre: 400 Hz - 10 kHz
Med 12 dB / oktavfiltre: 500 Hz - 10 kHz

Bygget i USA med globale komponenter
Selges enkeltvis, med en støpt ramme for grillinnsatser, en finmasket grillinnsats og en spiralgrillinnsats.

Ytelsen til hver C7 høyttaler blir testet og verifisert. Deretter tildeles et unikt serienummer. Registrer C7-høyttaleren online for å motta en kopi av den spesifikke akustiske testrapporten.

Teknisk info


Tilbehør
Nylig viste produkter
Support
17549
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.