JL Audio VXi-HUB - nettverks hub for VXi COMM + Optisk JL Audio VXi-HUB - nettverks hub for VXi COMM + Optisk JL Audio VXi-HUB - nettverks hub for VXi COMM + Optisk JL Audio VXi-HUB - nettverks hub for VXi COMM + Optisk JL Audio VXi-HUB - nettverks hub for VXi COMM + Optisk

JL Audio VXi-HUB - nettverks hub for VXi

COMM + Optisk

Varenr: 2006465
Alt. varenr: 98411
2 498,-
-+
MPQ: 4
MPQ = Antall du må kjøpe for å kjøpe Master kartong
1 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

VXi-HUB

Økosystemet rundt VXi-forsterkerne er designet for å være svært fleksibelt, og tilby nesten ubegrensede kombinasjoner av forsterkere og kanaloppsett. VXi-HUB er et tilbehør som forenkler oppsett og kontroll av flere VXi-forsterkere i ett system ved at alle forsterkere kan justeres via samme oppsett i TüN programvaren.

VXi-HUB har to viktige funksjoner; datanettverk og digital lyddistribusjon.

Datanettverk

Funksjonen som datanettverk er en primærfunksjon som gjør at et nettverk av VXi-forsterkere kan settes opp og justeres via en og samme økt ved hjelp av TüN-programvaren. Dette gjør oppgaven svært mye enklere.

En annen datanettverksfunksjon er at alle tilkoblede VXi-forsterkere responderer synkront på kommando fra en enkelt DRC-kontroller. Dette kan være kommandoer slik som hovedvolum, subwoofernivå, fader, sonenivå og valg av ulike lagrede oppsett.

VXi-HUB er utstyrt med tilkobling for én master og fem slaver via JLid-COMM. Dette tillater tilkobling av opptil 6 stk VXi-forsterkere via CAT5e kabel. Det stopper ikke der for 2 stk VXi-HUB kan kobles sammen slik at muligheten for opptil 10 synkroniserte VXi-forsterkere er til stede.

VXi-HUB har en dedikert JLid-COMM-port for VXi-BTC som er en Bluetooth-enhet som åpner for trådløs kommunikasjon fra enheter basert på iOS eller Android. Via TüN Mobile eller TüN Express apps, kan systemet justeres fra telefon eller nettbrett.

Digital Lyddistribusjon

Sekundærfunksjonen til VXi-HUB er å distribuere synkroniserte digitale audiosignaler til forsterkerne i nettverket. Dette er en optimal løsning som sikrer et digitalt nettverk også på lydsiden.

Teknisk info


Support
19362
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.