Kicker TRTP10 basskasse 2ohm "Down fire" 10" 400W Kicker TRTP10 basskasse 2ohm "Down fire" 10" 400W Kicker TRTP10 basskasse 2ohm "Down fire" 10" 400W Kicker TRTP10 basskasse 2ohm "Down fire" 10" 400W

Kicker TRTP10 basskasse 2ohm

"Down fire" 10" 400W

Varenr: 2006843
Alt. varenr: 48TRTP102
3 998,-
-+
12 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

TRTP10 - Bass som tar lite plass


Den viktigste grunnen til at mange velger bort separate subwooferkabinetter i bilen er plass. Ofte krever gode egenskaper i bassområdet store kabinetter. Med Kicker TRTP får du legendarisk Kicker-bass i svært kompakte kabinetter.
Men subwooferkabinetter er ikke bare upraktisk pga plass. Mange er også redd for skader på subwooferelementer.  Dessverre er ikke grillene som finnes på markedet, og som er 100% trygge, alltid dekorative. Det er heller ikke sikkert de passer til elementene. Dette har kicker løst ved å plassere elementer under kabinettet. Dette gir ikke bare en sikkerhet mot skader, men gjør også at bagasje kan lastes oppå selve kabinettet ………… smart, ikke sant?
Vi vet at flate og kompakte subwooferkabinetter ikke er noe nytt, men Kicker TRTP gir deg ikke bare en praktisk løsning i et solid og slitesterkt kabinett, du får også bassen og kvaliteten Kicker er kjent for.
TRTP10
Det mellomste TRTP subwooferkabinettet er seriens kompromiss mellom størrelse og prestasjon. TRPT102 er perfekt der hvor TRTP122 blir for stor, men man ønsker mer kapasitet enn hva den minste i serien kan tilby.

CompRT subwooferelement


I kabinettene finner du CompRT subwooferelementer. Kicker har laget Comp subwoofere i en rekke utgaver og disse har solgt i store volum. CompRT er en subwoofer med grunn monteringsdybde, men med skikkelig egenskaper. Kraftig motor og lang slaglengde gir muligheter for skikkelige lydtrykk fra små kabinetter.

reFLEX™.


Kicker TRTP benytter ikke bassrefleks, som ofte er vanlig for å gi en forsterkning i bassen. Valget falt på en langt mer kostbar løsning, med en passiv radiator. Dette har en rekke fordeler fremfor å bruke et bassrefleksrør, men i denne sammenhengen gir det mulighet for dypere bass i små kabinetter, samt at du unngår blåselyder, slik du ofte kan oppleve med bassrefleks under høyere lydtrykk. Særlig gjelder dette i små kabinetter hvor man prøver å holde diameteren på røret så liten som mulig for å unngå lange rør. Kicker kaller den passive radiatoren for reFLEX™.


 

Spesifikasjoner:


• Lavprofil subwooferkabinett
• Dimensjoner BxDxH: 65x33,5x14,2 cm
• RMS effekthåndtering: 400W
• Kortvarig effekthåndtering: 800W
• Subwooferelement: Kicker CompRT10
• Følsomhet: 84.8dB / 1w / 1m
• Impedans: 2Ohm  

Teknisk info


Support
20485
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.