Alpine SPC-106S907 høyttaleroppgradering for Mercedes Sprinter W907/910

Alpine SPC-106S907 høyttaleroppgradering

for Mercedes Sprinter W907/910

Varenr: 2007110
Alt. varenr: SPC-106S907
4 998,-
-+
MPQ: 3
MPQ = Antall du må kjøpe for å kjøpe Master kartong
4 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupport
Beskrivelse

Alpine Adventure Audio SPC-106S907

Høyttaleroppgradering for Mercedes-Benz Sprinter W907 og W910.

Alpine SPC-106S907 er en effektiv og elegant lydoppgradering som ikke bare løfter lyden i MB Sprinter, men også gir et eksklusivt utseende. Høyttalersettet monteres raskt med ferdig spesialtilpasset montering og originale Mercedes-Benz kontakter. Systemet kan videre oppgraderes til Concert Ensemble med en kraftfull subwoofer og DSP-forsterker med 6 kanaler.

Alpine Adventure Audio lydopplevelse

Endelig en skikkelig lydoppgradering for Mercedes-Benz Sprinter. Høyttalersystemet er utviklet med bobil- og campingentusiasten i tankene, særlig utviklet for å overvinne de ofte ugjestmilde forholdene slike kjøretøy har når det kommer til lydgjengivelse. Systemet garanterer en uovertruffen lydoppgradering og et design som vil pynte opp førermiljøet.

Din Sprinter har aldri hatt så god lyd.

Ta med HiFi-lyden inn i din Mercedes-Benz Sprinter W907/W910 til en overkommelig pris med Alpine SPC-106S907. Høyttalersettet er en del av Adventure Audio serien til Alpine og tilbyr utsøkt lydoppgradering med integrert tilsnitt. Fra dyp og fyldig bass til nøyaktig mellomtone og detaljert diskant – Alpine Adventure Audio dekker dine behov.

Laget for Mercedes-Benz Sprinter W907/W910

Alpine SPC-106S907 er laget for å passe utmerket i din Sprinter enten den er benyttet som bobil, varebil, eller til persontransport. Så enten du er bobilentusiast, håndverker eller kjører taxi, kan du nyte godt av denne kostnadseffektive lydoppgraderingen. Høyttalerne er kompatible med et hvilket som helst originalt radiosystem for Sprinter (for 10’’ MBUX med senterhøyttaler anbefales adapter EXA-21CA252)

Rask og enkel installasjon

Høyttalersystemet er særskilt utviklet for å være enkelt å installere i originale lokasjoner. Dette gjør det samtidig mulig å montere tilbake originale høyttalere dersom bilen er leaset e.l. Monteringen er Plug n’ Play og gjøres enkelt med normalt verktøy som befinner seg i mange hjem. For en profesjonell montør medfører systemet en effektiv arbeidsdag uten vanskelige tilpassinger.

Utviklet for både å bli sett og hørt.

Det første du legger merke til ved SPC-106S907 er de utsøkte diskanthusene som erstatter den originale plastikkløsningen. Elegante deksler i rustfritt stål gir et eksklusivt utseende fra alle vinkler. Selvsagt uten å gi en negativ påvirkning på lydkvaliteten. Diskanthusene er vinklet for best mulig lydbilde.

Bak de vakre dekslene befinner det seg en 28mm silkedome av høy kvalitet, som kvitterer med oppløst og detaljert gjengivelse.

Mellombassen, som monteres i original høyttalerplassering, er en lettdrevet 166mm med papirmembran som gjengir mellomtone med klarhet og bass med fylde.

Oppgrader til Concert Ensemble

Ved å oppgradere med SPC-W84AS907 tilfører du systemet kraft og finesse. En 20cm subwoofer som monteres under passasjersetet og en DSP-forsterker med 6 kanaler sørger for mer trøkk og fundament og tydeligere fokus i diskant og mellomtone.

Teknisk info

Produktinformasjon

MERCEDES
  • SPRINTER 2-T (907/910), 18-
  • SPRINTER 3-T (907/910), 18-
  • SPRINTER 4-T (907/910), 18-
  • SPRINTER 5-T (907/910), 18-


Tilbehør
Nylig viste produkter
Support
21293
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.