Emphaser ESP-DM1 Dempematte med skum 4,5mm 200x46cm

Emphaser ESP-DM1

Dempematte med skum 4,5mm 200x46cm

Varenr: 2008868
Alt. varenr: ESP-DM1
698,-
-+
20+ på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Emphaser ESP-DM1 - dempematte

Emphaser har vært på markedet i mer enn 25år og er i dag sterkere enn noensinne. Merket har et tydelig fokus på solide prestasjoner i forhold til pris og et stadig økende utvalg biltilpassede produkter.

Utmerket dempematte med sammensatte egenskaper

EMPHASERs ESP-DM1 isolasjonsmatte forbedrer kjøretøyets interiørakustikk, reduserer kjøretøyresonanser, motor-, rulle- og vibrasjonsstøy og muliggjør dermed optimal musikkavspilling i et hvilket som helst kjøretøy

ESP-DM1 har en materialtykkelse på 4,5 mm og er optimalisert for bruk på kjøretøypaneler. Kombinasjonen av to lag aluminiumsbutyl som base og et topplag av akustisk skum reduserer uønskede resonanser av det ytre panelet eller, reduserer lydrefleksjoner i døren og sørger for imponerende bassgjengivelse. Aluminiumslaget gir ekstra stabilitet, butylen reduserer den naturlige resonansen til paneldelen som skal isoleres.

ESP-DM1 har utmerkede dempende egenskaper, er preget av lav vekt, høy stivhet, men også lett formbarhet. ESP-DM1 er enkel å bearbeide - bare klipp med saks eller en skjærekniv.


Det spesielt sterke klebemiddelet butyl gjør ESP-DM1 til et slitesterkt og temperaturbestandig isolasjonsmateriale som også tåler ekstreme temperatursvingninger.
Takket være den ripebestandige, meget glatte aluminiumsoverflaten, har smusspartikler problemer med å feste seg. Dette forhindrer dannelse av rust i kjøretøyets interiør
og hulrom.

Teknisk info


Support
26600
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.