Alpine F#1 status - High End bilstereo 384kHz/32bit DSP, AMP, HU og høyttalere Alpine F#1 status - High End bilstereo 384kHz/32bit DSP, AMP, HU og høyttalere Alpine F#1 status - High End bilstereo 384kHz/32bit DSP, AMP, HU og høyttalere Alpine F#1 status - High End bilstereo 384kHz/32bit DSP, AMP, HU og høyttalere Alpine F#1 status - High End bilstereo 384kHz/32bit DSP, AMP, HU og høyttalere Alpine F#1 status - High End bilstereo 384kHz/32bit DSP, AMP, HU og høyttalere Alpine F#1 status - High End bilstereo 384kHz/32bit DSP, AMP, HU og høyttalere Alpine F#1 status - High End bilstereo 384kHz/32bit DSP, AMP, HU og høyttalere

Alpine F#1 status - High End bilstereo

384kHz/32bit DSP, AMP, HU og høyttalere

Varenr: 2009793
349 998,-
-+
1 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

 

Musikalsk presisjon
som transporterer deg

Ved å opprettholde detaljene som produseres i et innspillingsstudio, leverer AlpineF # 1Status-systemet musikk akkurat som artisten ønsket å lever den. Resultatet er glende av en live musikkopptreden.

Musikalsk presisjon

Alpine-F1-musikalsk-presisjon 1

Alpine-F1-musikalsk-presisjon_02

Alpine-F1-musikalsk-presisjon_03

Alpine-F1-musikalsk-presisjon_04

Leverer lyd på studioopptaksnivå

Den første Full-Spec høyoppløselige lydsystemet for bil

Digital opptak fortsetter å utvikle seg mot høyere Bit- og samplingsfrekvenser.

Leverer lyd på studioopptaksnivå
Mens noen innspillingsstudioer tar opp lyd i så høyt som 384kHz / 32Bit, har bekvemmeligheten med filer med lavere oppløsning med samplingsfrekvenser på 44,1 khz / 16Bit funnet i CDer eller høyt komprimert musikk fra streamingtjenester blitt allment akseptert som "god nok." Mye av det opprinnelige innholdet går imidlertid tapt når du spiller musikk med disse lavere samplingsfrekvensene enn opprinnelig spilt inn. Høyoppløselig lyd ble opprettet for å imøtekomme lytterens ønske om å nyte musikk slik artisten opprinnelig hadde tenkt.


AlpineF#1Status ble designet som det første komplette bilstereosystemet som ikke bare er i stand til å gjengi denne høyoppløselige lyden med full spesifikasjon, men også å gjøre det i det vanskelige miljøet som innsiden av en bil presenterer.

 

01 Perfekt synkronisering

Perfeksjonering av digital signaltiming med Master Clock Management System

Tradisjonelt behandles hver enhet som håndterer et digitalt signal av en uavhengig klokke for å kontrollere signalene og tidspunktet for hver komponent. Å ha flere klokker kan imidlertid forårsake små signalfeiljusteringer kalt "jitter" som oppstår under digital til analog konvertering. Dette resulterer i subtile forvrengninger og uunngåelig tap av musikalske detaljer over tid. For å gjenvinne disse detaljene og oppnå høyoppløselig lydavspilling med høyeste spesifikasjon (384kHz / 32Bits), måtte problemet med jitter løses. Alpine utviklet Master Clock Management System, som bruker en sentralisert, svært nøyaktig "master clock" som fullstendig synkroniserer lydsignalet mellom hovedenheten og audioprosessoren, og praktisk talt eliminerer all jitter under overføringen. AlpineF#1Status er stolt over å være det første komplette bilstereosystemet som benytter denne arkitekturen.

 

 

Finn ut mer: Jitter-forvrengning

 

perfekt synkronisert

Skap det ultimate lytterommet

02 Perfekt synkronisering

Fire avanserte DSP-er optimaliserer høyttalersystemet

I tradisjonelle bilstereosystemer er avstanden til førersetet fra hver høyttaler asymmetrisk på grunn av begrensede høyttalerinstallasjonssteder. Avviket mellom avstanden til lyttersetet og høyttalerposisjonene fører til at lyden kommer til lytterens ører på forskjellige tidspunkter. Som et resultat kan lydegenskapene, spesielt musikkbildet, bli forvrengt og avvike fra artistens opprinnelige intensjon. I motsetning til et hjemmelydsystem er det vanskelig, om ikke umulig, å plassere bilstereohøyttalere for et optimalt lyttemiljø. Derfor må et bilstereosystem ha presisjonsinnstillingsfunksjoner for å sikre avspilling med høy oppløsning. I tillegg kan lydjustering med høy nøyaktighet som er skreddersydd for kjøretøyets indre miljø, oppnå nøyaktig innfasing (synkronisering), gi en tredimensjonal stereoopplevelse og skape et balansert frekvensområde som er tro mot det originale opptaket og emulerer en liveopptreden. Derfor er AlpineF#1Status utstyrt med fire av bransjens høyeste digitale lydprosessorer (DSP) som kjører på opptil 1 GHz/64 bit, med prosessorkraften til en avansert datamaskins prosessor (CPU), for å oppnå nøyaktig lydinnstilling for høyoppløselig lydavspilling ved 384 kHz / 32 bit. Resultatet er "Perfect Synchronization" og musikk som sier tro mot artistens opprinnelige intensjoner.

 

 

Finn ut mer: Korrigering av tid

 

 

 

 

 

 

DSP

03 Perfekt synkronisering

Samlende høyttalertoner med Karbonfiberforsterket plast (CFRP)

Konvensjonelle bilstereohøyttalere er laget med optimaliserte materialer og en struktur som passer til det spesifikke frekvensområdet de er designet for å reprodusere. På grunn av disse forskjellene varierer egenskapene og tonen fra høyttaler til høyttaler, noe som fører til at instrumenter og vokaler som har bredere frekvensområder, har subtile endringer når de spilles med flere høyttalere. For å forene tonene til høyttalerne, kombinerte AlpineF # 1Status designene ved å bruke et enkelt materiale kalt karbonfiberforsterket plast (CFRP). CFRP er et lett, men likevel svært stivt materiale som er fem til seks ganger sterkere enn stål og tre til fire ganger sterkere enn aluminium med samme masse. Mer ofte brukt i luftfart og profesjonelt videoutstyr, fungerer CFRP nå som kjeglemateriale i AlpineF # 1Status-høyttalere. På grunn av strukturen er CFRP det optimale valget for høyoppløselig lydavspilling.

 

 

Lær mer: Karbonfiberforsterket plast (CFRP)

 

 

HDP-H900

 

En uendelig jakt på førsteklasses lydkvalitet

Operasjonsforsterkere er kritiske i de analoge utgangskretsene til audioprosessorer, siden de gir tilbakemelding som kontinuerlig korrigerer og forbedrer signalkvaliteten. Alpine har unik kompetanse innen design av operasjonsforsterkerkretser, skapt av mange års forsterkerutvikling. Vår design er basert på MUSE05 op amp, som brukes for første gang i en bilapplikasjon. Vi overvåket nøye lydkvalitetsendringene forårsaket av små strømvariasjoner i den interne kretsen, sammen med påvirkning av harmoniske bølger i lydbåndbredden på flere MHz. Deretter forbedret vi signalbehandlingsrenheten ved å oppgradere industristandarden for to kretsbrikker, til en enhetlig enkeltkretsbrikke. Dette muliggjør fullstendig isolering av de interne forsterkertrinnene, og eliminerer interferens mellom trinnene.*2

 

 

Finn ut mer: Operasjonsforsterkeren

 

 

 

Skap det ultimate lytterommet med høyoppløselig lyd i bilen

Teknologien bak perfekt synkronisering

PERFEKT SYNKRONISERING

I motsetning til et hjemmestereosystem, krever et bilstereosystem atskilte komponenter som hovedenheten og prosessoren på grunn av den begrensede plassen som finnes i bilens dashbord. I tillegg blir høyttalere tvunget til suboptimale steder på grunn av mangel på ledig plass foran lytteren og utformingen av kupe. Bilmiljøet skaper også akustiske utfordringer, som refleksjon og absorpsjon av lyd, veistøy, kjøretøyvibrasjoner og temperaturendringer som må overvinnes for å oppnå et ideelt lytterom. AlpineF # 1Status inkorporerer "Perfect Synchronization" -teknologi som løser disse installasjonsutfordringene for å reprodusere høyoppløselig lyd og skape et ideelt lytterom i bilen.

Master klokke

 

OCXO DuCULoN® krystalloscillator*1

Kjernen i Master Clock Management System er to krystalloscillatorer kalt OCXO DuCULoN® som regulerer hovedklokken for høyoppløselig og høy nøyaktighet lydavspilling. Tradisjonelle systemklokker er laget av krystallkvarts, hvis ytelse og nøyaktighet er utsatt for de dramatiske temperaturendringene som er vanlige i kjøretøyets miljø. For å håndtere denne temperaturendringen og opprettholde systemets integritet er OCXO DuCULoN® krystalloscillator plassert i et isolert og temperaturkontrollert etui plassert i prosessoren. Når lydsystemet er slått på, justeres krystallens indre temperatur til den er stabilisert på riktig nivå som trengs for hovedklokkenøyaktighet, som indikeres av et lys. Huser OCXO DuCULoN® krystalloscillator i et sikret etui, ikke bare for temperaturendring, men kan også redusere ekstern støy som kan påvirke lydens integritet. Dette gjør det også mulig å stabilisere hovedklokken med en nøyaktighet som er 500 ganger høyere enn en krystallkvarts som brukes i standard digitale produkter. Dette gjør at AlpineF#1Status masterklokke opererer med den høyeste nøyaktigheten i bransjen.

 

Lær mer: OCXO DuCULoN® Crystal Oscillator

krystall

høyttalere

dsp

Kontakt oss ved interesse på tlf: 928 44 000

Teknisk info


Support
28952
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.