DYNAMAT - Profesjonell lyd-demping

Dynamat - Til deg som ønkser kvalitetslyden?

For mye støy i bilen hindrer deg i å høre musikk, føre en samtale og høre din GPS. Når hastigheten på bilen øker, øker også støyen fra veien. Om du er en bil eller bilstereo entusiast som ønsker en mer støyfri tur i bilen til og fra jobb, har vi produktene du trenger for å oppgrader bilen din til mer luksuriøst lyd nivå. Med produkter fra Dynamat oppgrader du bilen enkelt og greit

 

Uten Dynamat  med Dynamat

 


 

 

Kvalitet kan ettermonteresDynamat - Tar kontrollen over støy og varme.

Er bilen din for bråkete? Er den for varmt? Er dette ubehagelig? Ikke så rart! Materialene som brukes originalt av bilprodusenten strekker normalt sett ikke til! Uønsket varme og støy blir sett på som noe som vi ikke kan endre på! Det er feil.
Det leveres i dag effektive løsninger for uønskede problemene som disse.  Alle trives i en temperatur på rundt 20 °C og gitt valget, vi alle foretrekke stille, fremfor støyete. Det er dermed ingen grunn til å tolerere en ubehagelig bil eller lastebil. Dynamat og Dynaliner er hemmeligheten bak det å nyte en kjølig behagelig og rolig tur.

 

Kvalitet kan ettermonteres.

Kvaliteten på bil er mer en utforming og finish. Selve følelsen av bilen når du kjører langs veien er den viktigste egenskapen du legger merke til når du kjører bilen. Sammen med produkter fra Dynamat kan du ta dette til et helt nytt nivå. Med Dynamat kan du dempe støynivået til under nivå med luksusbiler. Hør et «klikk» fremfor skrangling i stål når du lukker dørene. Dynamat har det som skal til. Installasjon er også enkelt – trekk av, lim på!Nyt en avslappende tur

 

Nyt en avslappende tur

Et høyt støynivå i bilen gjør at du fortere blir trøtt. Vibrasjoner, knirking og skrammel vil redusere din kjørekomfort. Etter en lang dag på jobb vil en bråkete bil virke enda mer bråkete og irriterende. En stille bil er mer avslappende. En «Dynamatet» bil er en stille, mer solid bil som gir deg og dine passasjerer den komforten du liker.

Få bedre lyd

 

Få bedre lyd

Når du demper støy nivået med Dynamat vil du høre mer av musikken din, før en samtale uten å heve stemmen og hør hva GPS`en sier. Dynamat er en «trådløs» støy reduserer som forbedrer lyd kvaliteten i begge ender av en telefonsamtale. Reduserer støynivået med kun 3 desibel, vil stereoen og handsfree telefon samtaler lyde dobbelt så høyt.

 

 

 

--- Hør mer musikk, samtaler og GPS. ---

Heldekket gir maksimalt resultat

- Dynamat Xtreme først, for full støy kontroll!

Alltid påfør først Dynamat Xtreme på alt av tilgjengelig karosseri overflater. For hver overflate du dekker blir bilen mer rolig og solid.

Påfør Dynamat i dører

Ytre og indre dørside

Dynamat på gulv og torpedo vegg

Gulg og torpedovegg

Dynamat i tak gir stor dempe effekt

Tak

Dynamat i bagasjerom demper bla. lyden fra eksosen

Bagasjerom

- Så Dynaliner, for full termo kontroll

Påfør så Dynaliner på toppen av Dynamat Xtreme. Dynaliner er den mest effektive bil isolasjonen tilgjengelig på markedet. For full isolerende effekt må 100% av flatene inn mot kupe dekkes. I tillegg til sin termo isolerende effekt har materiale også en lyd dempene effekt.

 

Dynamat Xtreme med et dekkende lag Dynaliner gir maksimalt resultat!

 

Delvis dekket gir og bra resultat


 

 

Delvis dekket er beder en ingenting

 

 

 

For basis resonans kontroll anbefaler vi at du dekker minimum 30% av arealet på flaten du demper. I motsetning til Dynamat Extreme skal Dynaliner alltid dekke 100% av flaten med å bruke den tykkelsen som paneler tillater.

 

Hvordan beregne mengden du trenger?


 

For å finne ut hvor mye materialer du trenger, må du måle hver flate i bilen du vil utbedre. Formel for areal kalukalasjon er som følger:  

 

LENGDE x BREDDE = AREAL

 

Denne formelen gir deg mengden material du vil trenge for heldekking.

 

 

For delvis dekking gjør du følgende:  AREAL x 0,3 = 30% AREAL

 

 

 

Alle produktene fra Dynamat er enkle å kutte og tilpasse.

  • Ingen spesial vasking
  • Ikke behov for spesial verktøy
  • Dynamat og Dynaliner har lim på undersiden. Trekk av applikator og påfør flate

 

 

Din bil fortjener en Dynamat behandling.Din bil fortjener Dynamat

Ønsker du å føle veien fremfor karosseri vibrasjoner? Føle bilens klimaanlegg frenfor varmen fra motoren? Ha gleden av behag fremfor stress? Følelsen av kvalitet i stedet for en gammel bil? Dynamat er da den ultimate oppgraderingen og første steg til en fantastikk bil. Opplev forskjellen MED Dynamat! Du fortjener det!

 

Bevist resultat.

Millioner av biler verden over har gleden av Dynamat montert. Det er bevist i studie etter studie at Dynamat drastisk reduserer kupe støy i biler. Med Dynaliner over Dynamat isolerer du kupen fra ytre varme kilder, og ikke minst holder kulden inne varme sommerdager.

 

Dynamat best på lyddempingDynamat er den beste på lyddemping

Dynamat er det første materiale utviklet spesielt for å redusere konstruksjon båret vibrasjon om til stille energi. Dynamat yter opp til 5 ganger bedre sammenlignet med andre materialer. Dynamat fungerer også bedre i et bredere temperatur område. Dette er viktig i det varme miljøet på en bil.
Høyt støynivå i bilen kommer av støt i støtdempere og drivaksler. Ettersom karosseriet på bilen da vibrerer og paneler mm vibrerer med. I takt med farten på bilen og kvaliteten på veien du kjører på, øker denne støyen. Å stoppe disse vibrasjonene er nøkkelen til en stillere bil.


 

Den unike VECTOR ™ Kjemien til Dynamat øker dens evne til å konvertere dynamisk bevegelse til stille energi. Ingen andre materiale benytter VECTOR ™ -teknologi.

Data vist er typisk gjennomsnittlig verdi basert på tester utført i uavhengige laboratorier eller av produsent. De indikerer bare resultat fått i en slik type test og er ikke en garanti på hva du oppnår i bilen

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.