JL Audio bilstereo subwoofere

Ren musikkalsk nytelse

 

Subwoofere produsert av JL Audio representerer sannsynligvis markedets aller meste audiofile subwoofere du får tak i til din bil. Gjennom en rekke subwoofer serier presenterer JL Audio dypbass lyden som vil passe ditt budsjett.

W7AE

 

W6v3

TW5v2

W3v3

W1v3

Designe og bygge gode subwoofer element, er selve kjernen i JL Audio sin lidenskap

Gjennom fler generasjoner subwoofer element, har JL Audio helt siden tidlig 90tallet produsert anerkjente og prisbelønte basselement som i sin kategori har hvert enestående. Fra originalen 8W2 til banebrytende W1 og W6 frem til fantastiske W7AE, W6v3 og TW5v2 i dette tiår, har fokuset alltid hvert på lydkvaliteten og ytelsen i den virkelige verden… å redefinere toppkvalitets lavfrekvent lydgjengivelse.

 

Et meget erfarent ingeniør team ledet av av JL Audio CEO Lucio Proni, arbeider med bransjens mest avanserte tekniske ressurser for å forbedre ytelsen på produktene. Fler av gjennombruddene har oppnådd amerikanske og internasjonale patenter, og har gitt JL Audio unike muligheter ingen annen produsent har kunnet matche. Noen av disse er små ideer som har bidradd til enda bedre pålitelighet og eller gitt små ytelsesforbedringer. Andre er store ideer som gjenoppfinner måten subwoofere er bygget på, og er utenfor komfortsonen til utenlandske høyttalerfabrikker.

 

Dette er grunnen: I en tid hvor de aller fleste lydprodukter produseres i Asia, har JL Audio valgt å forplikte seg til å bygge sine subwoofere på sine egne fabrikker i Florida USA. Alle W7AE, W6v3, TW5v2, TW1 og W3v3 er bygget med ekstremt høy kvalitetens standard som tilfredsstiller selv de mest kresne lyd entusiaster i tillegg til JL Audio sitt ønske om å være best.

 

Når du kjøper en JL Audio subwoofer, får du et seriøst stykke lydutstyr, designet og bygget av folk som elsker god lyd og vet hvordan de just oppnår det!

Fjern alle
Velg visning:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.