Phoenix Gold - Bilstereo

Phoenix Gold - bilstereo

En suksess historie født på ny...

 

Phoenix Gold ble stiftet på slutten av 80 tallet ble kjent for design og produksjon av kabler og tilbehør til bil og hjemmestereo. I 1990 løsnet markedet for mobilt utstyr og etterspørselen etter Amerikansk laget forsterkere og subwoofere tok av, nåde Phoenix Gold nye høyder av suksess. Ved utgangen av 90 tallet hadde Phoenix Gold etablert seg et godt rykte for enestående kvalitet og ytelse, samt deres «limited-edition» og andre eksklusive bilstereo produkter.
 
I 2009 skiftet Phoenix Gold eiere med mål om å videreføre arven. Etter «ny fødselen» har Phoenix Gold fortsatt å lage High End bilstereo produkter, samt sluppet noen av de mest innovative og spennende forsterkere, høyttalere og subwoofere til det mobile markedet.

Basskasse

Forsterker

Høyttalere

Subwoofer

Tilbehør

Produktdesign

Phoenix Gold har våget å være annerledes, aldri hvert redd for å ta sjanser med nyvinning, produktdesign eller innovasjoner. Phoenix Gold er anerkjent for sine linjer med High-End bilstereo produkter, prisbelønte forsterkere, høyttalere, subwoofere og lyd prosessorer for lyd-friker som er seriøst opptatt av lyden av musikken deres. Phoenix Gold er konstant drevet av å heve standarden og gi lydentusiaster den beste basen og lyd klarheten.

PhoenixGold - Elite series:

Se hele Elite serien ->

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.