JL Audio W7AE familien

JL Audio W7AE subwoofere

Selve referansen på Hi-Fi bilstereo subwoofere

 

Helt siden introduksjon av denne subwooferen i 2001, har denne bassen dominert markedet med sine utrolige lyd-egenskaper. Dagens versjon av denne bass legenden representerer fortsatt det beste du finner av bilstereo basser. Ikke nok med det, denne basslegenden brukes også versjoner av i JL Audio sine legendariske hjemmekino subwoofere.

High End subwoofer W7AE - 10 års jubileumsutgave

I de senere år har W7-plattformen også blitt en referansestandard innen high-end hjemme lyd verden. Varianter av W7 brukes i JL Audio sine High-End hjemmekino subwoofere Fathom® og Gotham®. Hjemmekino subwoofere som innehar toppkarakterer og anbefalinger fra verdens ledende korrekturlesere, og som daglig brukes i noen av verdens beste opptaks- og masteringstudioer.

 

Den unike utformingen til en W7 gir den evnene til å kunne generere ekstreme lyd nivå med nøyaktig dynamikk og lineær lydkvalitet ... alt samtidig. Nøklene ligger i selve kjernen i høyttalerdesignet, hvor elektromagnetisk og mekanisk oppførsel kombineres på en kompleks måte. Intens forskningen på disse faktorene gjorde det mulig for JL Audio å optimalisere motor- og fjæringssystemet til W7 bassen. Resultatet ble en bass som gjenga hver bass detalj med enestående linearitet og nøyaktighet.

W7 har hele åtte amerikanske patenter utstedt for motor-, suspensjons- og monteringsteknologi!

 

Hver eneste W7 subwoofer er bygget med de høyeste kvalitetsstandarder på JL Audio sin fabrikk i Miramar, Florida. Hver av modellene har et helt originalt design fra oppheng til bakplate (selv bolter og skruene som brukes i montering er designet og produsert i henhold til JL Audio sine spesifikasjoner).

 

Dett er kanskje en smule «overkill», men dette bekrefter JL Audio sin lidenskapelige jakt etter ultimat lydgjengivelse.

 

W7AE markerer et 10 års jubileum for flaggskipet W7. 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.