komponenter til selvbygg

Komponenter for selvbygg av audioprodukter

Et satsingsområdet for oss er å være en solid leverandør av komponenter til selvbyggere i Norge. Hovedvekten er komponenter til høyttalerbyggere, men også plugger, kontakter og terminaler til elektronikk- og kabelbyggere.

 

Vi satser på solide og innovative merkevarer som leverer kvalitet.

 

Dersom du har spørsmål rundt våre merkevarer eller ønsker å bygge dine egne HiFi-produkter, ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Velg en kategori

Diskanter
Mellomtoner
Midbasser
Basser
Subwoofere
Delefilter
Kabler
Plugger og kontakter
Kabinettilbehør

Selvbygg

Det å bygge sine egne audioprodukter er både lærerikt, moro og gir en ekstra eierglede. Gjort riktig kan man samtidig spare masse penger.

 

Hos Audiocom AS har vi mer enn 30 års erfaring med bygging av høyttalere og andre audioprodukter, og vi deler mer enn gjerne denne erfaringen med andre entusiastiske selvbyggere.

 

Vi satser utelukkende på solide merkevarer og innovative produsenter. Mange av komponentene du finner hos oss benyttes i kostbare ferdige produkter fra en rekke velkjente produsenter.

 

Scan-Speak

Scan-Speak har vært en anerkjent leverandør av høyttalerelementer i mer enn 50år. Det er således ett av de aller mest kjente og verdsatte merkenavn når store høyttalerprodusenter skal utvikle nye produkter. Scan-Speak produserer alle sine elementer ved sin moderne fabrikk i Videbæk, Danmark. 

 

Med et høyttalerelement fra Scan Speak er du sikret et utmerket utgangspunkt for å skape en vellykket høyttalerkonstruksjon, nesten uansett budsjett.

 

Bliesma

Bliesma er et relativt nytt selksap som ble lanserte sine første produkter i 2018, men grunneleggeren Stanislav Malikov har lage erfaring fra flere meget kjente produsenter av høyttalerelementer. Stanislav er en innovatør, og overrasker stadig med nye spennende produktlanseringer.

 

ETI Research

ETI Research er vår foretrukne leverandør av plukker, kontakter og terminaler. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, ledeevne og lav kontaktmotstand.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.