19291 19291

Canor AI 2.10 Sort

Integrert hybridforsterker

Varenr: 2006433
Alt. varenr: AI 2.10 (black)
34 995,-
-+
Bestillingsvare (28 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Canor Audio 

Canor Audio er en produsent med over 25 års erfaring. De har i flere år vært produsent for flere kjente merkevarer i tillegg til å produsere egne produkter av meget høy kvalitet. De senere årene har flere og flere fått øynene opp for dette merket, og oppdaget hvor prisgunstige produktene er sammenlignet med naturlige konkurrenter.

AI 2.10

Canor Audio AI 2.10 er noe så spennende og unikt som en hybridforsterker med rørbasert forforsterker kombinert med en klasse D effektforsterker. En kombinasjon som har fått flere anmeldere til å ta frem de store ordene. Som vanlig fra Canor er AI 2.10 et utrolig gjennomført produkt hvor det er spart på lite. Strømforsyningen er overdimensjonert og solid for å kunne reagere plutselige svingninger uten begrensninger.

Vår vurdering

Dersom du klarer deg med 100 watt pr kanal ved en belastning på 8 Ohm, burde AI 2.10 stå høyt på listen over kandidater å vurdere i prisklassen.

Det tyske magasinet LowBeats sa det veldig fint:

En forsterker som ikke vil være noe annet enn "bare" en forsterker. Og det en veldig god en. Den rene, den suverene, kontrollerte, men også ekstremt subtile lyden er enestående. 3.500 Euro er ikke et røverkjøp – Men fortsatt en utmerket pris. Med tanke på ytelse og pris vil være vanskelig å finne noe som er virkelig bedre.

Hybridteknologi

Canor AI 2.10 er forsterkeren for den som ønsker karakteristikken man ofte får fra en rørforsterker, kombinert med kraften og evnen til å drive høyttalere slik en transistorbasert forsterker har. Med klasse D teknologi får man bonusen ved et mer effektivt forsterkertrinn og i kombinasjon med et rørbasert fortrinn, så oppnår man en lyd som både er leken og organisk.

AI 2.10 er mer kompakt enn sine dyrere slektninger, men har lagt høyere effekt. Ved å benytte en klasse D forsterker av høy kvalitet kan også forsterkeren gjøres fysisk mindre. Strømforsyningen er en optimalisert lineær strømforsyning.

Volumkontroll

Som sine mer kostbare søsken, benytter også AI 2.10 en relébasert volumkontroll. En noe enklere versjon enn AI 1.10 og AI 1.20, men fortsatt med en svært høy presisjon slik at man sikrer ekstremt lav kanalvariasjon.

Spesifikasjoner

Utgangseffekt: 2 x 100 W / 8 Ohm

Inngangsfølsomhet: 400 mV / 150 W / 1 kHz

Inngangsimpedans: 30 kOhm

Innganger: 4 x RCA, 2 x XLR

Total harmonisk forvrengning: Mindre enn 0,05% / 1 kHz, 5 W

Signal/støy-forhold: 95 dB

Rør: 2x 6922 EH

Dimensjoner (b x h x d): 435 x 120 x 405 mm

Vekt: 15 kg

Teknisk info

Produktinformasjon

Varegruppe Lyd-og-bilde


Support
19291
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.