JL Audio marine høyttalere

JL Audio Marine høyttalere

En nærmere titt eller en rask lytt avslører at det er noe bedre utover konvensjonell tenkning i JL Audio sine marine lydprodukter.

 

Det og bare å male en bilhøyttaler hvitt gjør den ikke til en god maritim høyttaler. Havmiljøet er ekstremt hardt på en høyttaler, med store mengder UV-eksponering og etsende salt i luft og vann. Det akustiske miljøet i en båt er også radikalt forskjellig fra et bil- eller hjemmemiljø.

 

JL Audio marine høyttaler og -komponentsystemer er spesielt utformet og tunet for frilufts miljøet i båten. De har en fenomenal lyd selv i store hastigheter eller i ro på anker. Produktene er også designet for og vare lenge. JL Audio har investert og bruker avansert salt- og ultrafiolett testutstyr som har resultert i materialvalg som tåler de harde elementene. De tester ikke kun grillene på høyttaleren, men de tester alle delene på høyttaleren for å se at de faktisk skal kunne motstå korrosjon, samt UV-tester som langt overstiger industristandarder. For å sikre at den beste kvalitets standard opprettholdes, bygger JL Audio høyttalerne sine med ekstrem presisjon og forsiktighet med globale komponenter i sin fabrikk i Miramar, Florida USA. 

 

JL Audio tilbyr to serier marine høyttalere: M3 og M6. M3-serien handler overlegent tradisjonelle marine høyttalersystemer og er dimensjonert til å fungere som en direkte erstatning for dem. M6-serien produkter byr på maksimal ytelse, ikke-bare et spekket høyttalersystem men en høyttaler serie som faktisk lever opp til sine spesifikasjoner.

 

Hvis du er lei av å bytte ut billige høyttalere hvert år og ønsker å forbedre kvaliteten på marine lytteopplevelser, har du funnet de riktige produktene for å få det til å skje.
 

M6-Serien

MAKSIMAL YTELSE

Alene eller sammen med en subwoofer leverer disse marine høyttalerne enestående lydkvalitet og effekt for de som ønsker en overlegen lytteopplevelse. Serien levers med og uten LED belysning.
 

 LES MER 

M3-Serien

HØY YTELSE

M3-serien marine høyttalere leverer kvalitetslyd i en rimeligere prisklasse. Høyttalerne innehar i likhet mer sine storebrødre i M6-serien ekte marine-grad konstruksjon. Serien levers med og uten LED belysning.

 

 LES MER 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.