Zenec E>GO Z-E2055 Plug & Play hovedenhet VW Zenec E>GO Z-E2055 Plug & Play hovedenhet VW

Zenec E>GO Z-E2055

Plug & Play hovedenhet VW

Varenr: 2008916
Alt. varenr: Z-E2055
6 999,-
-+
4 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Zenec E>GO Z-E2055

 

Suveren oppgrandering av originalradio i utvalgte VW

 

Årets integreringsprodukt 2021-2022 EISA

Med sin kjøretøyspesifikke front integreres Z-E2055 perfekt i de kompatible Volkswagen-modellene. Nettverk med kjøretøyelektronikken via CAN-bus. Komfortfunksjoner som MFA/MFA+, multifunksjonsratt og displayene til OPS og Climatronic støttes.


E>GO imponerer med sin store, kapasitive, berøringsfølsomme 9"/22,9 cm TFT-skjerm laget av ekte glass og sist, men ikke minst, med sin fysiske taster på fremsiden av enheten, som gir intuitiv og trygg bruk av Z-E2055 under kjøring.


Z-E2055 har mulighet for enkel og sikker smarttelefonbruk i bilen. Du kan koble mobiltelefonen din direkte til Z-E2055 via USB-port da den er sertifisert for både Apple CarPlay og Google Android Auto. Ringe, navigere, motta/sende meldinger eller bare lytte til musikk – du kan enkelt kontrollere alle støttede funksjoner via Apple Siri, Googles Assistant, eller den store berøringsskjermen til ZENEC-spilleren.


Den integrerte DAB+-tuneren til Z-E2055 overbeviser med solid mottak av digitalradio, og tilbyr samtidig noen praktiske tunerfunksjoner: MOT Slideshow, DLS-Text, DAB<>DAB Service Following og Comfort Scan.


Z-E2055 støtter avspilling av de nyeste lyd- og videoformatene via USB 2.0-port. USB(1)-porten lader også batterier fra tilkoblede Android- og Apple-smarttelefoner med opptil 2000 mA ladestrøm.


Z-E2055 har ikke glemt lydentusiasten med sine avanserte lydfunksjoner. En lyd-DSP med 5-kanals tidskompensering muliggjør individuell justering av høyttalerkanalene og dermed forbedret stereogjengivelse. Den grafiske 8-bånds equalizeren lar lyden justeres til bilens egenskaper eller personlig smak. Det aktive delefilteret med valgbare 12 dB/okt. eller 24 dB/okt. Høy- og lavpassfiltre muliggjør perfekt integrering og kontroll av høykvalitets lydsystemer


Den moderne Bluetooth 4.2-modulen støtter stressfri handsfree-anrop med enkel administrasjon av kontaktfavorittene. I tillegg er det et praktisk kontaktsøk i telefonboken med den første bokstaven i for- eller etternavnet, samt praktisk A2DP-musikkstrømming.

Viktige momenter:

  • Z-E2055 erstatter følgende enhetsmodeller fra fabrikk: VW RNS 210/310/315/510 og RCD 310/315/510.
  • Funksjonaliteten er basert på tilstedeværelsen av funksjonsspesifikke CAN-data.
  • For nyere Quadlock III-baserte kjøretøyer, kreves den separat tilgjengelige varen NZE2050-QL3 (hovedledningsnett) for å koble Z-E2055 til kjøretøyet.
  • Webasto parkeringsvarmer støttes ikke.
Teknisk info


Support
26744
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.